TEMPIRANA BOMBA RTS-A SE OVAKO POJAVILA U EMISIJI: Minić pokazao PREVIŠE, kamermanu NIJE LAKO
Foto: Printscreen Instagram/sladjana.tomasevic

Sve je iznenadila

TEMPIRANA BOMBA RTS-A SE OVAKO POJAVILA U EMISIJI: Minić pokazao PREVIŠE, kamermanu NIJE LAKO

Voditeljka važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na našoj sceni

Objavljeno:

Naša poznata voditeljka Slađana Tomašević na društvenim mrežama često obraduje pratioce svojim fotografijama, na koje neretko dobije niz komplimenata.

Voditeljka važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na našoj sceni, a novom fotografijom je ponovo pokazala i da ima stila.

Sada je objavila fotografiju koja je zapalila njene pratioce, a u prvom planu su njene zategnute noge. Ona je sela na visoku stolicu, jednu ogu podigla i pružila užitak svojim pratiocima.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/sladjana.tomasevic

Podsetimo, Slađana Tomašević je srpska voditeljka. Godinama je zaštitno lice „Beogradske hronike“ na RTS-u. Već 23 godine radi na ovoj televiziji. Jedna je od najharizmatičnijih i najlepših srpskih voditeljki. Gledaoci pored malih ekrana zapamtili su je po informativnoj emisiji „Beogradska hronika“. Važi za velikog profesionalca na RTS-u, a njen život nikada nisu pratili skandali. Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih. Za nju kažu i da je voditeljka sa najlepšim nogama, a ona na to odgovara da sve duguje dobroj genetici.

„Beogradska hronika“ na RTS-u Počela je da radi kao voditeljka na RTS-u kada je imala samo 22 godine. Nikada nije promenila svoju medijsku kuću i jedna je od onih voditeljki sa najdužim stažom na RTS-u. Gledaoci je najčešće viđaju u informativnoj emisiji „Beogradska hronika“ čije je zaštitno lice.

Mnogi su komentarisali kratke suknjice koje voditeljka nosi u emisiji „Beogradskoj hronici“. Priznala je da zna čitati komentare o sebi, ali i pojašnjava da ona ne bira šta oblači u emisiji već za nju to rade stilisti RTS-a. U tome ne vidi ništa loše. Slađana je godinama radila sa svojom koleginicom Radom Đurić na RTS-u. Rada je u martu 2020. godine napustila RTS i prešla da radi na Novu S televiziju. Slađani je to teško palo, ali je svojoj koleginici poželela svu sreću. Tokom svoje dugogodišnje voditeljske karijere imala je razne ponude da pređe na druge televizije, međutim sve je odbila i ostala verna RTS-u koji smatra svojom kućom. Iako je pred malim televizijskim ekranima uvek vrlo elegantna i sređena, Slađana privatno radi sve suprotno. Najčešće je gledaoci ne mogu prepoznati na ulice jer je najčešće bez šminke, u farmericama, tenisicama ili baletankama.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.