KONZULAT MU JE PLAĆAO HOTEL, A SADA SU ŠAULIĆI DONELI ODLUKU: Napuštaju SRBIJU, a ovo će koštati 5000 FRANAKA
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

OTKRIVENO

KONZULAT MU JE PLAĆAO HOTEL, A SADA SU ŠAULIĆI DONELI ODLUKU: Napuštaju SRBIJU, a ovo će koštati 5000 FRANAKA

Biće opremljen po ukusu tek venčanih mladenaca.

Objavljeno: 14:25h

Budući da već neko vreme obavlja funkciju generalnog konzula Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić silom prilika morao je da da preko grane uredi svoj život. Dok se nije oženio lepom Marinom pred velikim brojem zvanica proteklog vikenda u Beogradu, sin Šabana Šaulića plaćao je hotel.

Zapravo, to je regulisao naš konzulat, što će i nadalje činiti, iako su Šaulićev naslednik i njegova draga odlučili da ovoga puta iznajme stan. Navodno za njihov život preko grane odvajaće se čak 5000 franaka, a dom Mihajla Šaulića i Marine Velimirović, sada takođe Šaulić, biće opremljen po ukusu tek venčanih mladenaca.

Po priči domaće štampe novopečeni supružnici nisu želeli da žive u nameštenom stanu, već ima je namera bila da kupe sve novo i potpuno životni prostor prilagode svojim afinitetima. Uskoro, kroz nedelju dana oni putuju u Cirih, gde će se potpuno posvetiti zajedničkom životu i uređenju nekretnine, koja će, s obzriom na iznos koji će za nju dati, sigurno izgledati spektakularno.

1 / 11 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Dom MIhajla Šaulića biće prekrasno uređena nekretnina u inostranstvu, ipak sin Šabana Šaulića nastaviće, najpre zbog majke Goce, kao i do sada da vrlo često dolazi u domovinu, sada uz pratnju supruge.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.