OLIVERA KOVAČEVIĆ NAPRAVILA ŠOK POTEZ: Šta je nagnalo na OVAJ KORAK, nova fotografija urednice RTS-a PODIGLA BURU
Foto: © ATA Images

kakav hit!

OLIVERA KOVAČEVIĆ NAPRAVILA ŠOK POTEZ: Šta je nagnalo na OVAJ KORAK, nova fotografija urednice RTS-a PODIGLA BURU

Mislisi su da ne može više da iznenadi, međutim...

Objavljeno: 12:02h

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a jedno je od najupečatljivijih TV lica na domaćoj javnoj sceni i svi se dive njenoj inteligenciji, stavu i elokventosti, a ništa manje pažnje ne privlači ni izgled Olivere Kovačević koja o istom veoma vodi računa.

Stajlinge koje voditeljka bira kako za javne nastupe pred kamerama tako i u privatnom životu ili pak nekom javnom događaju uvek su propraćeni od strane modnih znalaca, a na odevne kombinacije retko ko ima zamerke, a često zna i da šokira sve svojim odabirom.

Jedna od omiljenih novinarki, verna je elegantnom, svedenom stilu u kom dominiraju kvalitetni komadi klasičnih krojeva, a pored neizostavnih haljina, sakoa i kaputa, Olja voli da koketira i sa odelima dok upečatljive košulje raznih dezena posebno mesto zauzimaju u njenom garderoberu.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Tako je i ovog puta, prilikom popodnevne šetnje obalom, novinarka zablistala u elegantnom izdanju te je uz, kao za nju krojene braon pantalone i sako, Olja uklopila nežno roze košulju sa plisiranom kragnom i cvetnim motivima koji, čini se, nikada neće izaći iz mode.

Ovaj efektni outfit Olivera je upotpunila kvalitetnim crvenim cipelama na potpeticu i torbicom u istoj boji i svi komentarišu da izgled Olivere Kovačević oduševljava te da se o modi od nje dosta može naučiti.

Iako smo često mogli da čujemo da crveno i roze nikako ne ide, Olivera je pokazala da se ničega ne boji i da sve lako prilagodi svom stilu, čak i boje koje drugi možda ne bi sklopili.

Komentari su samo pljuštali!

"Prelepa žena", "Olivera od milion dolara", "Kakva dama", "Odličan stil", su samo neki od njih.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.