POBEDILA U TAKMIČENJU, PROBALA KAO VODITELJKA I BATALILA SVE: Postala je DRUGA ŽENA, evo kako izgleda ČUVENA CVETA
Foto: prentscreen/youtube/ zvrndoving

ko je bre ovo?

POBEDILA U TAKMIČENJU, PROBALA KAO VODITELJKA I BATALILA SVE: Postala je DRUGA ŽENA, evo kako izgleda ČUVENA CVETA

Cveta je tada imala svega 18 godine i dolazila je da se muzički nadmeće iz Novog Sada.

Objavljeno:

Cveta Majtanović oduševila je sve svojim raskošnim glasom i postala je prva pobednica čuvenog muzičkog takmičenja “Idol” 2003. godine. Svako ko je čuo kako ova dama peva, predviđao joj je blistavu muzičku karijeru, ali sudbina ju je odvela na potpuni drugačiji put.

Naime, Cveta je tada imala svega 18 godine i dolazila je da se muzički nadmeće iz Novog Sada. Posle ubedljve pobede kao nagradu snimila spot i pesmu “Nisam ista”, koja je posebno postala popularna među mlađom publikom, a i danas se neretko može čuti na radio stanicama i po klubovima.

Iako je snimila i solo album, oprobala se i u ulozi voditelja nekih televizijskih pojekta. Međutim, posle ogromnog početnog uspeha koji je mnogo obećavao, donosi neočekivanu odluku da se preseli u inostravnstvo. Odlazi da živi i radi u Švajcarskoj, da bi se potom vratila u Novi Sad da završi započete studije psihologije.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen/ YouTube/ zvrndoving

Uprkos činjenici da Cveta peva bolje od mnogih trenutno vrlo aktuelnih pevačica, posvetila se u potpunosti obrazovanju i naučnom radu. Posle osnovnih studija, završila je i master iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Tehničkom fakultetu u Novom Sadu.

Majtanovićeva je još jednom okušala sreću u muzici i to na još jednom muzičkom takmičenju. Bilo je to 2008. godine na “Beoviziji” kada je sa sastavom Studio Alektik i pesmom “Iznad nas” zauzela visoku petu poziciju.

Poslednjih godina bavi se naučnim istraživanjem u psihologiji i medijima na inostranim univerzitetima, a napisala je i niz naučnih radova na temu medijskih fenomena. Trenutno radi na poziciji istraživača u Univerzitetu u Trentu u Italiji.

U jednom od poslednjih intervjua koje je Cveta dala medijima, na pitanje da li se ponovo prijavila na neko muzičko takmičenje, imala je samo jedan odgovor.

1 / 5 Foto: Printscreen

– Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: “A da odustaneš?” To je ujedno i moj komentar po pitanju toga – odlučna je bila pobednica “Idola”.

Cveta je i te kako bila svesna veličine svega što je veoma mlada postigla na našoj muzičkoj sceni, ali je ljubav prema obrazovanju bila jača.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.