ŽENI SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Ima DOGOVOR sa VELIKIM ŠEFOM, došlo je do PROMENE
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

ŽENI SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Ima DOGOVOR sa VELIKIM ŠEFOM, došlo je do PROMENE

Otrkiveni planovi

Objavljeno:

Kristina Spalević čeka svoje prvo dete sa Kristijanom Golubovićem i vredno vodi posao u zajedničkom lokalu, a u tome joj pomažu ostali članovi porodice. Budući mladenci su uložili u posao koji se bazira na domaćoj kuhinji, ali kako kaže Kristina, na tome se neće zaustaviti.

Spalevićeva je u šestom mesecu trudnoće, a oseća se nikad bolje:

– Na posebnom sam režimu ishrane i stvarno se osećam odlično. Pre, kada nisam bila na režimu, osećala sam se nekako tromije, ali sada sam puna energije. Način ishrane mi je potpuno promenio život. Nemam više bolove u kičmi i neke problemčiće koje sam pre imala, tako da sam stvarno prezadovoljna - a onda je otkrila i kad planiraju svadbu:

1 / 6 Foto: Instagram/printscreen/kristinaspalevic

– Iskreno, ne spremam se jer znam da će sve to biti u „Zadruzi”. To je dogovor između velikog šefa i Kristijana. Mislim samo da ćemo morati da pomerimo venčanje za oktobar jer ću ja u novembru biti u osmom mesecu trudnoće, pa će sve to biti malo teže za izvesti. Verujem da će nam čelnici Pink produkcije izaći u susret i verujem da će sve proći onako kako treba- zaključuje Kristina za Objektiv.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.