KLUPKO TAJNI OKO SMRTI NAŠE PEVAČICE! MISTERIJA KOJA U SRBIJI 17 GODINA NIJE REŠENA, RAZOTKRIVENI DETALJI UŽASA!
Foto: Print Screen Youtube/Rudar

šok

KLUPKO TAJNI OKO SMRTI NAŠE PEVAČICE! MISTERIJA KOJA U SRBIJI 17 GODINA NIJE REŠENA, RAZOTKRIVENI DETALJI UŽASA!

Nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom

Objavljeno:

Pevačica Tanja Ćosić bila je pevačica orkestra “Idila bend”, a njena smrt dugi niz godina je prava misterija.

Užičanka je sa svoje 34 godine dignuta u vazduh 2005. godine. I dalje nepoznati ubica je pre 17 godina u uzičkom naselju Krčagovo podmetnuo pod njen automobil čak 10 kilograma trotila, koji je u potpunosti razneo automobile i na mestu ubio Tanju.

Ni posle toliko godina ovaj zločin nije rešen, ubica nije iza rešetaka, a pravda nije zadovoljena. Ubica, a ni naručilac nikad nisu izvedeni pred sud, a istraga je utvrdila samo da je nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom Mirkom Nikolićem (57), zvanim Crnogorac.

– Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik- objašnjava Mica Ćosić, Tanjina majka i dodaje da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.

tanja ćosić
foto: Print Screen Youtube/Rudar

– Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom- pričala je jednom prilikom Mica za Kurir.

Tanja, nažalost, nije jedina pevačica čije je ubistvo obavijeno velom misterije i u mnogo čemu podseća na tragičnu smrt Jelene Marjanović (33), koja je nasmrt pretučena 2. aprila 2016. u Borči.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.