ŽENA KOJA SE SKRIVALA OD JAVNOSTI A USKO JE POVEZANA SA NIKOLOM ROKVIĆEM: Procurela fotka, evo KO JE
Foto: Printscreen/Youtube/Story Srbija

niste znali!

ŽENA KOJA SE SKRIVALA OD JAVNOSTI A USKO JE POVEZANA SA NIKOLOM ROKVIĆEM: Procurela fotka, evo KO JE

Tašta Nikole Rokvića sofisticirana je žena i omiljena baka njegovoj deci

Objavljeno:

Majka pa i tašta Nikole Rokvića velika su ispomoć pevaču i njegovoj izabranici, nekadašnjoj manekenki Bojani Barović u odgajanju dece. Budući da Nikola i Bojana dosta rade, te vrlo često on zbog nastupa, ona zbog poslovnih sastanaka nisu kod kuće, briga baki o unučićima neprocenjiva je. Oboje su svesni da je obdanište neophodno za sociijalizaciju, sticanje drugara i imuniteta i od toga ne beže, ipak u onim momentima kada ta vrsta pomoći nije opcija "uskaču" Nikolina i Bojanina mama i to vrlo rado.

Upravo iz tog razloga pevačeva mama i tašta dosta vremena provode u njihovoj kući, a samim tim oni koji muzičara prate u stopu nisu se mnogo začudili kada su videli da je Rokvić na odmor otišao sa taštom. Naime, Bojana i Nikola zaputili su se na prekrasno letovanje sa decom, odakle su objavili bajkovite fotografije iz akva parka iz snova, a na jednoj od slika našla se i manekenkina majka, u zagrljaju unučića naravno.

Ono što su se mnogi iste sekunde zapitali jeste ko još ide na odmor za taštom, s druge strane bilo je i onih koji su ovaj potez podržali. Poznato je da odmor sa decom najčešće nije pravi odmor, stoga se veruje da su upravo iz toga razloga, razloga ispomoći Bojana i Nikola poveli njenu majku.

Tašta Nikole Rokvića divna je žena, koja isključivo i uvek nastoji samo da se ćerki i zetu nađe. Nasmejana je lepo raspoložena, voli muziku što su sve segmenti koji unapred govore da se ona i muzičar idealno slažu.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:57

DEDA, TI SI NAŠ HEROJ I ANĐEO ČUVAR: Bojana Barović podelila emotivni snimak na kojem se njena i Nikolina ćerka OPROSTILA OD NJEGA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.