PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18h
Foto: Promo

kurir tv

PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18h

Četvrtu kulinarsku nedelju započeće porodica Karanović iz Beograda. Seka i Raša, zajedno sa ostalim takmičarima, oceniće specijalitete majke Milene i snajke Angeline.

Objavljeno: 13:03h

Milena je penzionerka iz Beograda, voli druženje, književne večeri, putovanja, obožava životinje, a posebnu ljubav gaji prema kuvanju. Sin Nikola voli da provodi slobodno vreme sa društvom, najviše uživa u opuštanju na reci, voli da kuva kada ima inspiraciju, a omiljeno jelo mu je raštan sa mesom od dimljenih rebaraca sa belim lukom. Angelina je rodom iz Trstenika, ali sada, sa suprugom Nikolom, živi na Novom Beogradu. Zaposlena je u hotelskoj industriji, hobi joj je gledanje serija i filmova, a slobodno vreme voli da provodi na bazenu ili vikendici sa prijateljima.

Tri velika gurmana oprobaće se danas u najzabavnijem kulinarskom takmičenju "Majke i snajke". Da li je njihova ljubav prema hrani ekvivalentna ukusu pripremljenih specijaliteta saznajte danas od 18 časova. Proglašenje nedeljnog pobednika gledajte u nedelju u 17.10 časova na Kurir televiziji.

Majke i snajke
foto: Promo

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

00:49

PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.