ISPLIVALA ISTINA O MAJCI ČEDE JOVANOVIĆA: Godinama se ovo skrivalo...
Čedomir Jovanović, Foto: Printskrin

POTRESNO

ISPLIVALA ISTINA O MAJCI ČEDE JOVANOVIĆA: Godinama se ovo skrivalo...

Poznati političar prvi put progovorio o porodici

Objavljeno:

Čedomir Jovanović prvi put je u emisiji "Sceniranje" progovorio o svojoj porodici i voditeljki Kurir televizije otkrio mnoge nepoznate detalje.

Čuveni političar istakao je da je imao divno detinjstvo, a po priči koju je ispričao o svojoj majci može da se napravi film.

1 / 8 Foto: Kurir

- Bilo mi je divno detinjstvo. Majka mi je preživela Jasenovac. Razdvojili su muškarce od žena. Mušku od ženske dece, a braća su joj ubijena ovde na Starom sajmištu. Pešačili su do Jasenovca, gledali su ta klanja i došao je red na njih. Mama je imala mesec dana tada, a moja baka je skočila u Savu sa njom u naručju, sinom od tri godine i starijom ćerkom. Pucali su u njih... Pogodili su je u list i otkinuli deo, ali je nekako uspela da se dokopa obale - priča Jovanović i dodaje:

Čedomir Jovanović
foto: Kurir

- Zbog promrzlina koje je dobila tada bila je nepokretna do svoje desete godine. U Vukovaru je upoznala mog oca i eto... To je naša porodična priča - kaže Čeda.

Više o detinjstvu Čede Jovanovića pogledajte u videu ispod.

12:59

POTRESNO! Majka Čede Jovanovića preživela Jasenovac: Poznati političar prvi put progovorio o porodici IZNEO NEPOZNATE DETALJE

Bonus video:

01:22:52

CRVENI KARTON-EP02-CEDOMIR JOVANOVIC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.