DUGA KOSA, NABILDOVANO TELO I SLIP GAĆICE! Ovo su NIKAD VIĐENE FOTKE iz ZATVORA, Kristijan NEPREPOZNATLJIV
Foto: Nemanja Nikolić

kakva promena!

DUGA KOSA, NABILDOVANO TELO I SLIP GAĆICE! Ovo su NIKAD VIĐENE FOTKE iz ZATVORA, Kristijan NEPREPOZNATLJIV

Malo ko bi ga prepoznao

Objavljeno: 09:41h

Žestoki momak beogradskog asfalta Kristijan Golubović trenutno se nalazi u Zadruzi, a svi znamo da je skoro pola života proveo po zatvorima.

Na društvenoj mreži Instagram sada su osvanule do sada neviđene fotografije Kristijana Golubovića iz zatvora koje su nasmejale sve.

Na jednoj fotografiji Golubović pozira u gaćama, a iza njega su rešetke. Međutim veliku pažnju privlači i njegova frizura. Naime, Kristijan je tada imao dugu kosu, a malo ko je imao priliku da ga vidi u takvom izdanju do sada!

Kristijan Golubović
foto: youtube/printscreen

Nedavno je Dejan Dragojević podržao u stidiju televizije "Pink" svoju devojku Aleksandru Nikolić, koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga".Tokom emisije prikazana je kompilacija brutalnih svađa između Aleksandre, Kristijana Golubovića i Maje Marinković.

- Malo je falilo da preskočim ogradu. To je sekunda kad se iznerviram, kad vidim da je kromanjonac tetovirani, zatvorska kučkica gađa flašom. I Maja sa romboidnom facom kad je gađa pikavcima. Onda dolazi jedan idiot koji se skoro skinuo sa dopa, trule mu kosti, kaže da će da odbrani Kristijana. Trulež se okupio oko Kristijana, titraju mu m**a, a da ga malo bolje znaju, znali bi da je on u zatvoru titrao drugima m*da - pričao je Dejan, pa dodao:

- Mangup se na sceni oblači u ženske haljine, takve nastupe je imao i u zatvoru. Folirant, lažov, seoska vucibatina. Nema pas za šta da ga ujede, živi kao ker, živi od TikToka. Govori Aleksandri pogrdne reči, a šta je njegova verenica uradila? Ako je Aleksandra k***a jer joj se svideo, šta je njegova devojka? Isto onaj Bugarin, kakvo će njegovo dete biti, ako on pravi ovakve scene u rijalitiju? On će kao da preti, da se unosi u facu... - rekao je Dejan u esmiji.

zabava, rijaliti, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Podsetimo, Kristijan Golubović je sinoć ustao je za crnim stolom i tom prilikom progovorio o Snežaninoj potencijalnoj zaljubljenosti u njega.

Da li misliš da se sviđaš Sneži?

- Ona je odlepila za mnom. Ona to ne može da sakrije više to. Samo ne bih da se šalimo sa tim jer to moža Krsitini smeta. Ona je moja žena koja nosi mog sina. Ne bih da se to produbljuje a to njoj možda škodi. Ja kao alfa mužijak zračim i ona me gleda tako - rekao je Kristijan.

Inače, Kristijan Golubović odlučio je da se obrati svojim najmilijima.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

On je izjavio ljubav svojoj verenici Kristini Spalević i poručio joj da im čuva bebu.

- Ljubim ti dušu, sreću moja, ljubi bebca, mazi stomak umesto mene. Čuvaj ožiljak, novi te čeka. Danas sam slušao malo muziku, suza mi je kanula. Čuvaj se, ti to bar znaš. Ja se mačujem ovde, nije teška priča, možda će biti, ali za sada nije - krenuo je Kristijan.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.