Sve GEJ SCENE srpskog filma! Na neke niste ni obratili pažnju, ali njih NISTE hejtovali! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printskrin

Tada vam je bilo ok?

Sve GEJ SCENE srpskog filma! Na neke niste ni obratili pažnju, ali njih NISTE hejtovali! (VIDEO) (FOTO)

Ove gej scene u filmovima ste gledali po nekoliko puta i tada vam nije smetalo, čak ste se i smejali uz njih
Objavljeno: 15:22h

Nastao je opšti haos kada je na RTS-u prošlog vikenda premijerno prikazan film "Pored mene" koje je izašao prošle godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako se ovakvi kadrovi sve češće pojavljuju u zapadnim filmovima i serijama, koje su se takođe prikazivali na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, naš narod očigledno je još gadljiv na ovakve scene u domaćoj kinematografiji, mada se nekih mnogo ljudi ni ne seća ili nisu bile toliko direktne, ali zapravo "još su bile gore".

Zato ćemo odmah da stavimo na vrh liste film "Pored mene" .

Ovo je sporna scena koja je zgrozila brojne gledaoce u kojoj se ljube glumci Slaven Došlo i Nikola Glišić, za koju su inače obojica od LGTB zajednice dobili pohvale.

Sledeći na listi nalazi se još jedan novi film, a u pitanju je, verovali ili ne, Zona Zamfirova 2.

Nikome nije najjasnije zašto se uopšte u jednom ovakvom filmu nalazi gej poljubac, ali izgleda da i ljubavnim filmovima treba malo "hajpa" kako bi bolje prošli u bioskopima.

foto: Printscreen Youtube / ZoneGrad Production

Reditelj Jug Radivojević je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika ima priliku da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.