SVESTRANI TAKMIČARI U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Ne propustite danas od 18 časova na Kurir televiziji
Majke i snajke, Foto: Promo

kurir tv

SVESTRANI TAKMIČARI U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Ne propustite danas od 18 časova na Kurir televiziji

Ne propustite danas od 18 časova na Kurir televiziji

Objavljeno:

Za pripremu današnjeg specijaliteta zadužena je porodica Milovanović iz Beograda koju čine majka Radica, snajka Teodora i sin Jovan.

Majka Radica je nedavno otkrila svoj skriveni talenat i oprobala se u crtanju, a kako je od nedavno u penziji, većinu svog vremena posvećuje crtanju i druženju. Vodi aktivan život, voli duge šetnje, a u mladosti se bavila rukometom. Sin Jovan se nakon završene gimnazije takođe posvetio sportu i krenuo njenim stopama. Suprugu Teodoru je upoznao u frizerskom salonu, kada je došao na šišanje. Teodora i Jovan vode aktivan život, vole izlaske, a slobodno vreme često upotpune odlaskom u bioskop ili pozorište.

Majke i snajke
foto: Promo

Ono u čemu se svi članovi porodice slažu jeste kuhinja, ljubitelji su povrća i mesa i obožavaju da eksperimentišu u kuhinji. Da li se porodica Milovanović snašla u najpopularnijoj kuhinji u Srbiji i kako su njihova kulinarska umeća ocenili Seka i Raša saznajte danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika ne propustite u nedelju u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Očekujte još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.