UPRAVO JAVLJENO: SANDRA AFRIKA OPERISANA!
Sandra Afrika, Foto: ATA IMAGES

šok

UPRAVO JAVLJENO: SANDRA AFRIKA OPERISANA!

Pevačica zamenila stare silikone

Objavljeno: 10:41h

Pevačica Sandra Afrika odlučila je da se podvrgne još jednoj operaciji, a intervencija je obavljena pre dve nedelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Iako su joj tezge širom regiona, ali i dijaspore zakazane mesecima unapred, Sandra je bila prinuđena da otkaže svega nekoliko nastupa, kako bi zamenila dotrajale silikone, što je planirala već neko vreme, ali joj nije polazilo za rukom zbog zgusnutog rasporeda.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

- Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Super je sve, hvala Bogu, prošlo, išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno - završava izvor.

Podsetimo, ovo je Sandri treća operacija grudi - davnih dana je, pre nego što je kročila na estradu, povećala grudi, koje je već jednom menjala 2015. godine. Sedam godina kasnije, usledila je nova operacija.

Bonus video:

00:14

Sandra Afrika paparaco

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.