STANIJA ŽIVI KAO DA JE NOVA KRALJICA BRITANIJE: Pokazala SAV LUKSUZ, sve sami KRISTALI, ovde ŽIVI! (FOTO)
Foto: printscreen

bogato

STANIJA ŽIVI KAO DA JE NOVA KRALJICA BRITANIJE: Pokazala SAV LUKSUZ, sve sami KRISTALI, ovde ŽIVI! (FOTO)

Na trpezi je sve bilo u zlatnim tonovima, kako se ne bi odstupalo od enterijera, a posebnu pažnju privukla je torta s njenom figuricom i velikim

Objavljeno: 22:23h

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević konačno se uselila u luksuzni penthaus u rodnoj Rumi, posle više meseci, koliko su trajali radovi na njenom novom životnom kutku.

Stanija je najpre svoje odaje pokazala gledaocima Pinka, i u to u emisiji "Premijera - Vikend specijal", kada je priznala da je ostalo da završi neke "sitne radove", a sada, kada je sve gotovo, rešila je da se useli. Tim povodom okupila je porodicu, majku Slavicu i brata Sanija, i upriličila ručak za pamćenje.

Na trpezi je sve bilo u zlatnim tonovima, kako se ne bi odstupalo od enterijera, a posebnu pažnju privukla je torta s njenom figuricom i velikim, početnim slovom njenog imena u zlatnoj boji, a Stanijin novi početak Dobrojevići su proslavili uz šampanjac.

Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi... Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg -sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak - istakla je Stanija nedavno.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.