ILDA ŠAULIĆ OBJAVILA BITNE VESTI ZA ČERKICU: Ema blista od sreće, dočekala je i taj dan! (FOTO)
Foto: Printscreen/Espreso.co.rs

predivno!

ILDA ŠAULIĆ OBJAVILA BITNE VESTI ZA ČERKICU: Ema blista od sreće, dočekala je i taj dan! (FOTO)

Ćerka Ilde Šaulić danas je presrećna devojčica

Objavljeno: 15:30h

Porodica Šaulić danas ima povoda za slavlje i ovaj dan je poseban je u njihovom domu. Ćerka Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića, mala Ema napunila je šest godina.

Ovim lepim povodom Šaulići su upriličili bajkovito slavlje, a mama Ilda pobrinula se za svaki detalj kako bi njena mezimica uživala u čaroliji.

Kao najlepša vila iz dečijih bajki mala Ema blistala je u roze haljinici koju su krasila velika providna krila, a u prelepo dekorisanom ambijentu prepunom balona, cveća i leptirića slavljenica je oduvala svećice sa torte na tri sprata.

Da je ćerka Ilde Šaulić oduševljena proslavom na kojoj je uživala uz mnoštvo drugara govori osmeh koji nije skidala sa lica dok elegantni mama i tata nisu krili ponos i veliku radost povodom rođendana njihove princeze.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

Čestitke povodom Eminog rođendana ne prestaju da se nižu na Ildinom "Instagram" profilu, a pored velikog broja kolega i prijatelja, mnogi komentarišu da je Ildina naslednica preslatka devojčica i da je kopija svoje popularne mame.

Pogledajte fotografije sa rođendana

Bonus video:

03:30

ILDA ŠAULIĆ IMA SUPER HOBI ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Očekujem od novinara da dođu da vidimo ko koliko zna PROGOVORILA I O POTOMSTVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.