ĆERKA MIRE ŠKORIĆ SAMO ŠTO SE UDALA A VEĆ NOVE VESTI!
Foto: instagram/miraskoric

promena!

ĆERKA MIRE ŠKORIĆ SAMO ŠTO SE UDALA A VEĆ NOVE VESTI!

Ćerka Mire Škorić samo što je uplovila u bračne vode

Objavljeno: 14:57h

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić, pre nešto više od dve nedelje zarekla se na večnu ljubav dugogodišnjem izabraniku Sebastianu, a bajkovita proslava organizovana je u jednom luksuznom beogradskom restoranu uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

Mlada i uspešna devojka koja je izabrala potpuno drugačiji životni put od svoje majke, krenula je očevim stopama te radi kao doktorka na šta je Mira posebno ponosna, a pored uspešne karijere Milica može da se pohvali i nestvarnom lepotom. Budući da se ne eksponira javno retko smo imali prilike da vidimo lepu Milicu na javnim okupljanjima, a o njenom izabraniku takođe se veoma malo zna.

Poznato je da je Sebastijan zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, a fotografije koje su osvanule ovih dana na društvenim mrežama svedoče i da Milicu drži kao malo vode na dlanu.

Koliko ćerka Mire Škorić uživa u prvim nedeljama braka sa svojim dragim pohvalila se putem "Instagrama", a njen blistavi osmeh i sjaj u očima govore više od hiljadu reči. Nasmejanim i lepo raspoloženim novopečenim mladencima očito je sve potaman, a prelepa devojka je osim lepotom i svojim savršenim stajlingom pobrala mnoštvo lepih reči.

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.