DEČKO POTEGAO PIŠTOLJ NA NASTUPU MIE BORISAVLJEVIĆ: Drama u Obrenovcu, UMALO SE KOBNO ZAVRŠILO! (FOTO)
Mia Borisavljević, Foto: Miloš Ćetković

šok

DEČKO POTEGAO PIŠTOLJ NA NASTUPU MIE BORISAVLJEVIĆ: Drama u Obrenovcu, UMALO SE KOBNO ZAVRŠILO! (FOTO)

Sve se odvilo u Obrenovcu, krajem vikenda

Objavljeno: 10:41h

Mia Borisavljević je doživela pravu dramu pošto je javnosti nepoznat čovek potegao pištolj na njenom nastupu u Obrenovcu, u nedelju veče.

Obezbeđenje je moralo brzo da odreaguje, a kako zatim do masovne tuče nije došlo, pevačica objašnjava kako iz tog razloga i nije prekidala svirku koju je držala.

1 / 10 Foto: Miloš Ćetković

„Mislim da nije bila ni svesna..."

- Ništa nije ukazivalo na to da može da nastane problem. Ljudi su došli da se zabave. Bilo ih je raznih, a u jednom trenutku je počelo hoškanje između nekih mladića. Jedan je izvadio pištolj i devojke koje su bile u blizini počele su da vrište. Potukli su se - prisećao se insajder, pa nastavio:

- Pevačica je za to vreme pevala, nije prekidala. Mislim da ona nije ni bila svesna da je neko potegao oružje jer je bio mrak. Obezbeđenje kluba je odmah skočilo i izbacilo tog čoveka sa pištoljem - tvrdi izvor s lica mesta za „Kurir", a zatim se oglasila i Mia.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen Instagram/miaborisavljevic

Borisavljevićeva je, iz svog ugla, prepričala šta se dogodilo, pa i potvrdila da zbog mraka nije videla da je došlo i do potezanja vatrenog oružja.

- Bila je neka tuča i obezbeđenje je reagovalo. Izveli su nekog čoveka napolje. Ja nisam videla šta se dogodilo. Čula sam da je vadio pištolj, ali nisam videla jer je velika diskoteka. Nastup nisam prekidala jer nije bila masovna tuča već su uspeli brzo da odreguju i ne remete ostale goste - rekla je ona za pomenute medije.

Bonus video:

00:15

Mia Borisavljević zavodila muža plesom na svadbi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.