OVA ŽENA JE OSVOJILA SRPSKOG GLUMCA: Fatalna BRINETA od koje zastaje dah! (FOTO)
Ljubomir Bulajić, Foto: Dragana Udovičić

prelepa

OVA ŽENA JE OSVOJILA SRPSKOG GLUMCA: Fatalna BRINETA od koje zastaje dah! (FOTO)

Ljubomir Bulajić sa devojkom prošetao crvenim tepihom

Objavljeno: 15:56h

Svečano otvaranje palate umetnosti "Madlena" sinoć je na Dorćolu okupilo mnoštvo poznatih lica od čijih stajlinga je svima zastao dah, a među zvanicama koje su svojim prisustvom uveličale prestižni događaj našao se i Ljubomir Bulajić sa devojkom.

Glumac koji već duže vreme uživa u ljubavi sa ćerkom pokojnog Nenada Nenadovića, Janom, po svemu sudeći uspešno održava vezu na daljinu, budući da je ona balerina, koja već neko vreme živi u Nemačkoj gde gradi uspešnu karijeru.

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Zaljubljeni par svaki slobodan trenutak koristi da provede zajedno, pa tako kada nisu u Minhenu ili u obilasku neke evropske destinacije vreme provode u Beogradu što je slučaj i sada kada su se pod ruku ruku pojavili na svečanom otvaranju ovog velelepnog kompleksa.

Prelepo modno usklađeni, Ljuba i Jana odavali su utisak veoma skladnog i zaljubljenog para, a glamurozni stajlinzi za koje su se odlučili ovom prilikom nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Ljubomir Bulajić izgledao je veoma elegantno u klasičnom crnom odelu i beloj košulji koju je upotpunila crna leptir mašna dok je pored glumca zadovoljno stajala njegova izabranica Jana u prelepoj svetloplavoj haljini midi dužine koju je uklopila uz salonke u bež nijansi. Oversized rukavi koji su otkrivali ramena učinili su da balerina izgleda poput princeza iz bajki.

Graciozna dama koja je popularnom glumcu pravila društvo na prestižnom događaju pobrala je mnoštvo pozitivnih reakcija i svi komentarišu kako Ljubi mnogi mogu pozavideti na emotivnom izboru.

Bonus video:

01:11

Lukas počeo sa pripremama za koncert

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.