KRILA MUŽA KAO ZMIJA NOGE! Milica je iz Srbije otišla u Dubai, a onda se udala za MILIONERA kog KONAČNO VIDIMO!
Foto: Printscreen Instagram/mmm_still_limited_edition

HIT NA INTERNETU

KRILA MUŽA KAO ZMIJA NOGE! Milica je iz Srbije otišla u Dubai, a onda se udala za MILIONERA kog KONAČNO VIDIMO!

Otkriveno i kako su se upoznali

Objavljeno: 17:56h

Srpkinja Milica Polskaja udata je za misterioznog Kaahstanca sa kojim živi u Amatiju, a svakodnevno na društvenim mrežama prikazuje svoj luksuzni život.

Na Instagramu možete videti njenu skupocenu garderobu ili luksuzan život u papreno skupim hotelima.

Ona ima preko 300 hiljada pratillaca, a dobija različite komentare, od onih ljubavnih do zlobnih da je prepuna silikona i sva "predimenzionirana".

Ono što je interesantno je da krije identitet muža, te je njegovo lice na svim njihovim fotografijama prekriveno kapkejkom, a isto je i sa njihovom decom.

Na trećoj godini Pravnog fakulteta, Milica je zajedno sa svojim tadašnjim dečkom, otišla da radi u Dubai. Zaposlila se u jednom kafiću, gde je radila za mesečnu platu od 750 dolara, plus bakšiš.

- Planirala sam da radim godinu dana i sakupim novac za školovanje, da ne budem na teretu roditeljima. Dočekao me je auto kompanije i odvezao me do zgrade. Imala sam svoju garsonijeru, što je bila retkost - ispričala je Milica u jednom od svojih videa i dodala:

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Milica Polskaya Official

- Plata mi je bila fiksna, 750 eura plus bakšiš koji dele svi zaposleni u lokalu u kome sam radila - rekla je Milica i napomenula da je pre odlaska u Dubai povećala grudi, a novac za to joj je dao njen deda.

Kako je ispričala, Milicaje radila šest dana u nedelji po 14 sati dnevno, da bi na kraju dala otkaz jer više nije mogla da izdržo takav tempo.

- Bila sam mrtva i nisam mogla više da radim - rekla je i dodala, da joj je ubrzo nakon toga sam Bog poslao sadašnjeg supruga sa kojim danas ima čestvoro dece, a onda je u jednom od svojih videa na jutjub kanalu i opisala kako je došlo do sudbonosnog susreta:

- Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu.

- Drugo veče sam ga opet srela u klubu. Držao je dve čaše šampanjca i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu - ona će meni da rodi sina -pričala je Milica kroz osmeh i opisala kako je protekao prvi sastanak.

Milica Polskaja
foto: Printscreen, Printscreen Instagram

- Došao je sa ogromnim buketom cveća i ljubičastom kutijom sa slatkišima. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija - zaključila je Milica koja svakodnevno pratioce obaveštava o svom glamuroznom životu i koliko uživa u njemu.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.