Glamurozna premijera Zone: Kad vidite kakve haljine su glumice obukle sinoć na crvenom tepihu na minus 10 - SMRZNUĆETE SE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Ludnica u sava centru

Glamurozna premijera Zone: Kad vidite kakve haljine su glumice obukle sinoć na crvenom tepihu na minus 10 - SMRZNUĆETE SE! (FOTO)

Nastavak najgledanijeg domaćeg filma, Zona Zamfirova drugi deo vratila se u bioskope širom Srbije posle skoro 15 godina
Objavljeno:

U Sava Centru juče je sve blještalo od bliceva fotoaparata, reflektora, ali i haljina. Nastavak ljubavne sage dobio je nastavak, a premijera "Zone Zamfirove 2" okupila je veliki broj poznatih ličnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen Youtube / ZoneGrad Production

Glumačku ekipu predvode Brankica Sebastijanovic i Milan Vasić, a osim njih uloge tumače Ljiljana Stjepanovic, Ljiljana Dragutinović, Nela Mihailović…

Naravno da su svu pažnju pokupili odmah glavni akteri, Milan Vasić i Brankica Sebastijanović, ali bilo je i tu i drugih.

O Brankičinoj haljini i izgledu smo pisali, ali nije na odmet da ponovimo da je ceo svet stao na sekundu kada je iz srebrne haljine izvuirila njena gola noga.

Ne znamo da li je i Milan pored nje progutao knedlu, ali prisutni svakako jesu.

foto: Damir Dervišagić

Iznenadili smo se i to jako prijatno kada smo videli i nekadašnju prvu ženu Srbije, Milku Forcan. Možda se o njoj više ne piše kao nekada, ali njena lepota svakako nije prošla.

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.