POČINJE ŠOU ZBOG KOJEG ĆETE VOLETI NEDELJU Prebaci na Kurir televiziju i PUSTI BRIGU!
Foto: Promo

pusti brigu

POČINJE ŠOU ZBOG KOJEG ĆETE VOLETI NEDELJU Prebaci na Kurir televiziju i PUSTI BRIGU!

Današnji gosti Branimir Nestorović, Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Goca Tržan, Ana Bebić i drugi

Objavljeno: 12:58h

Prva epizoda nove zabavne emisije Kurir televizije "Pusti brigu" emitovana je prošle nedelje, a sudeći po komentarima, pobrala je sve simpatije publike.

Glumica Suzana Petričević pokazala je da ima brojne talente, a ženski deo populacije osvojila je duhovitim izjavama iz perspektive jedne obične žene u Srbiji. Zahvaljujući sjajnim gostima, gledaoci su bili u prilici da čuju neke zanimljive priče i korisne savete, da se opuste i zapevaju i što je najvažnije, da se od srca smeju. Pored Suzane, važnu "ulogu" ima šarmantni Dejan Šutanovac. On je jedan od vrhunskih kuvara u našoj zemlji, a u svakoj epizodi priprema nedeljni ručak otkrivajući svoje kulinarske tajne. Različiti gosti i raznovrsnost tema čine ovaj šou dinamičnim i zabavnim pa tri sata, koliko traje emisija, prolete za čas.

Danas u 13 časova počinje nova epizoda porodičnog šoua "Pusti brigu" u kojoj možete da očekujete još više zabave.

Pusti brigu
foto: Promo

Jasmina Stijović će vam otkriti kako da se rešite buke kada komšija renovira stan, a urnebesni "bračni par" Slobodan i Snežana (Kruševac geto) oduševiće vas novim momentima u svom odnosu.

Gosti ove nedelje su doktor Branimir Nestorović, glumci Stefan Bundalo i Dejan Dedić, pevačice Goca Tržan i Ana Bebić, feng šui specijalista Sandra Drinčić i majstor kulinarskog zanata i voditelj serijala “Majke i snajke” Radomir Raša Vlačić.

00:33

Promo

Ovo je prilika da ostavite brige po strani, opustite se ispred ekrana i smejete od srca!

Gledajte "Pusti brigu" danas od 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.