PITANJE JE DA LI ĆE SE VRATITI KOD DECE! Procurilo zašto Duško nije bio na rođendanu svojih ćerki Atine i Nike!
Foto: Printscreen/Instagram/duskotosic

sada je sve jasno!

PITANJE JE DA LI ĆE SE VRATITI KOD DECE! Procurilo zašto Duško nije bio na rođendanu svojih ćerki Atine i Nike!

Gde je Duško Tošić konačno je otkriveno

Objavljeno: 08:01h

Gde je Duško Tošić, pitali smo se proteklih nedelja. Posle Jelenine objave o razvodu izgubio mu se svaki trag, nije bio uz ćerke za rođendan... U međuvremenu saznali smo da je razvod stavljen na „standby“, ali – proslavljeni fubaler i dalje se nije oglašavao.

A onda je konačno otkrio gde je. Iako na Instagramu nije preterano aktivan, juče je objavio snimak iz Turske, sa stadiona Šenol Guneš u Trabzonu, gde je pratio utakmicu.

Po završetku igračke karijere Tošić je ostao u sportu koji ga je proslavio i sada jednako uspešno radi kao fudbalski menadžer.

Podsetimo, prošle nedelje Jelena Karleuša obeležila je 13. i 14. rođendan svojim mezimicama NIki i Atini, a odluka Duška Tošića bila je da slavlje preskoči.

Pevačica je svoje devojke odvela u inostranstvo, tačnije u Beč gde su zajedno uživale u ambijentu i specijalitetima ekskluzivnog restorana, ipak svi, a posebno njene naslednice, primetili su da je jedna karika falila.

Pored svog tog glamura i sigurno divnih poklona koje su dobile slavljenicama je na dan rođenanda, ipak falio otac.

Uprkos tome što je pretpostavio da će rekacija Nike i Atine biti ovakva Duško nije odustao od svoje čvrste odluke da toga dana bude na drugom mestu.

Čim su Jelenine objave sa žurke krenule da kruže medijima, zakjučak pojedinaca bio je da je odsustvo bivšeg fudbalera sasvim logična i jedina ispravna stvar, budući da se on od majke slavljenica još uvek zvanično nije razveo.

1 / 5 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

00:17

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojim miljenicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.