ISPLIVALE SKANDALOZNE PREPISKE VIKTORIJE I ROBERTA! Nije NORMALNO da ovako nešto GOVORE, ŠOK!
Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

STRAŠNO

ISPLIVALE SKANDALOZNE PREPISKE VIKTORIJE I ROBERTA! Nije NORMALNO da ovako nešto GOVORE, ŠOK!

Robert je svojoj bivšoj ženi u glasovnim porukama izrekao mnoštvo uvreda

Objavljeno:

Brojni sukobi bivših supružnika Viktorije Mitrović i Roberta će, čini se, dobiti svoj sudski epilog.

Sada su isplivale prepiske i audio snimaka navodnog razgovora Viki i Roberta uoči njegovog ulaska u šestu sezonu "Zadruge", kada mu je ona najavila tužbu.

Naime, čim je saznala da će njen bivši ući u "Zadrugu", te da će obelodaniti sve pikanterije iz njihovog pet godina dugog braka, Viki ga je upozorila da će ga tužiti ukoliko išta bude rekao, a takođe ga je obavestila da je jedna tužba već pokrenuta protiv njega, zbog toga što nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Miru.

- Samo ti pričaj, dobićeš tužbu za sve što budeš jeo g*vna! Ne sekiram se. I dobio si tužbu za alimentaciju, doći će policija po tebe brzo. Mene se batali, ne uzimaj me u usta - poručila mu je Viki, posle čega je usledio rafal uvreda.

Robert je svojoj bivšoj ženi u glasovnim porukama izrekao mnoštvo uvreda, pomenuo joj je Marka Osmakčića, pa poručio da nema odakle da izmiruje obaveze prema detetu, budući da je, kako kaže, bolestan i nezaposlen, te da živi kao penzioner.

1 / 8 Foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

- Šta se k***iš, govedo jedno smrdljivo?! Pa, idi tamo Marka prijavi, smrade, što te bije, maltretira i baca u bazen tamo i psuje ti dete, a ne mene, koji sam te p*cao i stvorio ti dete, razumeš? Pre bi smestila mene nego nekoga koga ne poznaješ, nekog sa kim nemaš ništa. Tužiš me baš kad ne treba, znaš? A šta ti misliš, govedo jedno, zašto ulazim ja unutra? Da se eskponiram? Znaš li koliko mene boli k***c da ja budem deo javne scene... Ulazim tamo da bih pomagao nešto. Lepo sam te pitao, ti si se ponašala loše, treba da te bude sramota, otac sam tvog deteta. Em što si radila bruku i sramotu unutra, i sad još sutradan da raste dete, što će naravno da raste, i hoćeš da kažeš da si smestila oca njenog u zatvor? Šta glumiš ti, da si uhvatila Boga za k***c? - poručio je navodno Robert prernosi Pink.rs, a potom nastavio:

- Ne radim nigde, bolujem od kičme, kao penzioner živim. D**e mi utrnulo od penzionerskog života. Šta ti hoćeš od mene, meni kičma kriva, mozak mi je kriv, odakle mi da ti dam pare.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.