"JAO, ŠTA JE OVO?" Najbliži saradnik prvi put otkrio tajnu članica grupe Hurricane!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

KO BI REKAO?

"JAO, ŠTA JE OVO?" Najbliži saradnik prvi put otkrio tajnu članica grupe Hurricane!

Ovo dosad nije bilo poznato javnosti.

Objavljeno:

Nemanja Antonić je autor više pesama koje su snimile članice grupe "Hurricane". Čak i one pesme koju su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević izvele na "Evroviziji".

Međutim, ovaj kompozitor i član grupe "Klon" sada je prvi put za Espreso otkrio da pesma "Legalan" prvi nije trebalo da zvuči onako kao što je danas svima poznata ova pesma.

1 / 4 Foto: Milica Stanimirović

– Producent i menadžer "Hurricane" su došli kod mene i da im treba neka pesma koja malo više vuče na folk. I onda sam ja rekao da imam jednu pesmu, ali da nisam siguran da će se devojkama svideti i producentu i menadžeru se svidelo kako je prvo zvučala pesma "Legalan". Međutim, kada su devojke čule pesmu one su rekle: "Jao, šta je ovo?" A ustvari to je bila neka demo verzija i vukla je baš na folk. I onda sam ja, da bih pomirio ukuse svih, da se svima svidi, i onda sam uradio drugi aranžman, u nekom drugom fazonu i prilagođen pevačicama grupe "Hurricane" i njima se ta nova verzija posle dopala i postala je hit pred kraj njihove zajedničke karijere - otkrio je Nemanja za naš portal.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.