VOJAŽ JE MORAO DA PRIZNA SVOM OCU: Reakcija je ŠOKANTNA, nikada nije mogao ni da zamisli da mu je TO SIN!
Foto: Promo

šok

VOJAŽ JE MORAO DA PRIZNA SVOM OCU: Reakcija je ŠOKANTNA, nikada nije mogao ni da zamisli da mu je TO SIN!

- Mi smo presrećni, Mihajlo živi svoj san. On se još u gimnaziji opredelio i rekao nam da želi da se bavi umetnošću

Objavljeno:

Milan Veruović, telohranitelj nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića, progovorio je o uspešnoj karijeri svog naslednika Mihajla Veruovića poznatijeg kao Vojaž i istakao da je ponosan na njega.

Milan se gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" osvrnuo na Mihajla koji ima sjajnu rolu u aktuelnoj seriji "U klinču", a pored toga je već neko vreme i velika muzička zvezda.

- Mi smo presrećni, Mihajlo živi svoj san. On se još u gimnaziji opredelio i rekao nam da želi da se bavi umetnošću. Bio je društveni smer i mene i suprugu je to zateklo, ali smo ga podržali. I to je važna poruka za sve roditelje – da dete razumete, da s njim odrastate, da ga poznajete i podržite, jer svako ima svoj put. Polako se uklapam u sve to sa njim, a tada, na početku, to mi je bilo potpuno strano. Imali smo prijatelje na Fakultetu dramskih umetnosti koji su s nama i sa Mišom razgovarali. Fetiju Dautoviću, mom velikom prijatelju, kao čoveku iz te branše dali smo potpuno poverenje. Rekao nam je da je Mihajlovo iskustvo u industriji nešto što ukazuje na to da ima potencijal i da može to da iznese - rekao je Milan, pa dodao:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/voyage.mp3

- Upisao je audio-vizuelnu produkciju i prve dve godine mu je išlo jako dobro. Bio je od boljih u toj klasi ali je paralelno sa tim radio i na muzici koja mu je donela popularnost i to ne baš malu. I sada je počeo da nosi oba zajedno, a mi smo zadovoljni i presrećni. Bili smo na putu za vikend zajedno i propustili smo epizodu serije „U klinču“ u petak, pa sam je juče pogledao dvaput.

Drugi sin studira pravo, posvećen je tome maksimalno i takođe je jako dobro dete. Uvek sam im govorio da ako imate dovoljno svesti o tome šta želite, morate biti svoji da biste bili srećni. Radite ono što volite da biste mirno uveče legli i ujutro ustali iz kreveta – kazao je Veruović na K1 televiziji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.