KAKO SU SE RUŽEVIĆI SNAŠLI U NAJPOPULARNIJEM KULINARSKOM ŠOU:Ne propustite najbolju zabavu na Kurir TV od 18 časova
Foto: Promo

majke i snajke

KAKO SU SE RUŽEVIĆI SNAŠLI U NAJPOPULARNIJEM KULINARSKOM ŠOU:Ne propustite najbolju zabavu na Kurir TV od 18 časova

Ne propustite još jednu epozodu!

Objavljeno:

Najzabavniji kulinarski šou, koji predvode pevačica Seka Aleksić i vrhunski kuvar Radomir Raša Vlačić, ove nedelje ugostiće pet novih porodica koje su spremne da pokažu svoja kulinarska umeća.

U današnjoj epizodi predstaviće nam se porodica iz Čačka. Porodicu Ružević čine tri velika ljubitelja hrane: majka Mladenka, snajka Ana i sin Petar. Snajka Ana je ljubitelj zdrave hrane i veoma vodi računa o ishrani, dok je majka Mladenka veliki gurman i sklonija je tradicionalnim načinima ishrane. Kako se kuva u Čačku i da li se porodica Ružević snašla u najpopularnijem kulinarskom takmičenju saznajte danas na Kurir televiziji.

Iz emisije u emisiju Seka i Raša garantuju odličnu zabavu i atmosferu, a nema sumnje da je kraj malih ekrana mnogo njih prikovano baš zbog doskočica kojim često intrigiraju javnost.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Majke i snajke
foto: Promo
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.
Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!
Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE
(Espreso)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.