"BIVŠI DEČKO ME JE RPETUKAO KAD SAM GA UHVATILA U PREVARI!" Zadrugarka šokirala sve! (FOTO)
Tamara Ćosić, Foto: Printscreen

skandal

"BIVŠI DEČKO ME JE RPETUKAO KAD SAM GA UHVATILA U PREVARI!" Zadrugarka šokirala sve! (FOTO)

Molila za alkohol po studiju

Objavljeno: 09:26h

Tamara Ćosić, koja je sinoć ušla u rijaliti "Zadruga 6", ostavila je voditeljku Dušicu Jakovljević u šoku zbog svega što je izgovorila u prvom obraćanju publici.

- Imam 20 godina. Volim da se svađam. Ja sam druga Maja Marinković. Brzo planem. Milion puta kad sam je gledala, rekla sam: "To sam ja". I ja bih grebala dečka, pravila haos, bez problema. Imam životnu traumu, desila mi se jako skoro. Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila da me je prevario. Lepi Mića je dobar čovek, voli da se svađa, isto kao i ja. Mislim da ću se sa njim super slagati. Tata me podržava u vezi "Zadruge" - kazala je ona na početku.

Tamara Ćosić
foto: Printscreen

- Nisu mi dali alkohol kad sam snimala profil! Da sam se napila bolje bi prošla! Bila bih opuštenija. I sad mi nisu dali da se napijem, ja sam baš htela pijana da dođem. Obožavam da pijem. Sad sam svima ovde tražila rakiju da mi daju, nisu hteli! - kazala je Tamara Ćosić, pa je nastao muk u studiju.

- Ja sam malo zbunjena, dragi gledaoci, ja se izvinjavam. U šoku sam - istakla je Dušica potom.

- Od jutros mi svi idu na živce! Svađala sam se već sa Necom jutros, gledao me je nešto, odmeravao. Šta on ima da me odmerava. Okej neki drugi muškarac, al' ne Neca - dodala je Ćosićeva.

Bonus video:

05:26

Jelena Golubović iznenađenje u Zadruzi 6 (1)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.