OTAC BAKE PRASETA BIO JE PRVI MUŽ OLJE BEĆKOVIĆ: Osamdesetih su bili u srećnom braku, SVE ISPLIVALO JAVNO! (FOTO)
Nenad Ilić i Olja Bećković, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN YOUTUBE/BAKA PRASE, PRINTSCREEN YOUTUBE

OTAC BAKE PRASETA BIO JE PRVI MUŽ OLJE BEĆKOVIĆ: Osamdesetih su bili u srećnom braku, SVE ISPLIVALO JAVNO! (FOTO)

Ovo sigurno niste znali

Objavljeno:

Otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Nenad, danima je u žiži interesovanja. On se neretko oglašavao povodom problematičnog ponašanja svog sina, a malo ko zna da je Ilić bio prvi muž voditeljke Olje Bećković.

Popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU stupila je u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.

Nenad Ilić
foto: Printscreen

Olja Bećković nikada nije volela da govori o svom privatnom životu, a još manje o prvom, neuspelom braku, koji je, kako je Kurir ekskluzivno otkrio, voditeljka "Utiska nedelje" davnih dana, tokom studija glume na FDU, sklopila sa Nenadom Ilićem.

U biografiji Bećkovićeve samo je napomenuto da iza sebe ima dva braka, ali se nigde precizno ne navodi da je bila udata za Ilića, niti koliko su bili u braku. Prema saznanjima Kurira, Ilić je osamdesetih godina bio asistent na FDU i jedna od prvih generacija glumaca kojima je predavao bila je upravo Oljina.

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - rekao je tada izvor i dodao da se par razišao u miru.

1 / 9 Foto: Youtube printscreen/Nova S

- Često su imali sukobe mišljenja, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Svako je otišao na svoju stranu. Olja se posvetila prvo glumi, a potom voditeljskom poslu, dok je Nenad kasnije otišao na studije teologije, a u međuvremenu se ponovo oženio i taj brak, u kome je rođen i Baka Prase, odnosno Bogdan, traje i danas - kaže izvor čije navode nam je potvrdio i bivši Oljin suprug kada smo ga pozvali, ali na veoma suptilan način:

- Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom - rekao je Ilić, a na pitanje da li je pre toga bio u građanskom braku sa Bećkovićevom, imao je zanimljiv odgovor.

- Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost - rekao je sveštenik, dok ćerka Matije Bećkovića nije odgovarala tada na pozive.

Baka Prase, Nenad Ilić
foto: Printscreen / Youtube

Podsetimo, ona se početkom devedesetih udala za Vladimira Višnjića, s kojim je dobila sina Luku. Nažalost, Oljin suprug preminuo je 1999. godine. Ilić je inače već više od dve decenije u braku sa bivšom glumicom Vesnom Lončarević.

- S Vesnom sam se zabavljao pre upisa na bogosloviju i posle dugotrajnih razgovora i ona je upisala isti fakultet, krstila se i promenila ime u Anastasija. Bila je bolji student od mene. Venčali smo se 1992. i preselili u Vranje 1996. Tada smo već imali sina Pavla i ćerku Jelisavetu - rekao je u jednom intervjuu pre nekoliko godina Nenad, koji je kasnije dobio i sina Bogdana - poznatijeg kao Baka Prase i omiljenog među omladinom, a kada su se vratili u Beograd, dobili su i ćerku Nataliju.

Baka Prase, željko Mitrović
foto: Printscreen

Inače, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ušli su u medijski rat.

Baka je u lajvu na svom kanalu istakao kako mu Mitrović duguje pare, a onda su jedan o drugom krenuli da iznose pikantne detalje.

Bogdan je sada objavio video na svom kanalu, gde je rešio da progovori o pozadini problema i svemu što se desilo između njega i Željka.

- Ja sam bio uroljan kao letva u lajvu i izjavio da mi duguje pare. Zato što mi duguje pare, imali smo saradnju i on mi nije isplatio. Zatim on mene zove i kao: "Bato, načinio si mi veliku štetu što si ono rekao. Kakve ja tebi pare dugujem? Što nisi prozivao tu firmu, nego mene?". Pa sa tobom sam pričao, ti mi duguješ pare. Posle on mene zove i kaže da ja njemu dugujem pare. Tu kreće pi*vajz. Ja sam bio na sastanku, priičali smo o influenserskoj televiziji i on bata napravi Red tv, ukrade mi ideju. Ja sad imam resurse i pokrećem svoju televiziju - izjavio je Baka.

Baka Prase je objavio i prepisku u kojoj su iznesene brojne pretnje i uvrede.

- Sem što si manijak, ubica i silovatelj si jer vršiš internet nasilje. Baviš se lažima, sramoto. Ja se neću smiriti dok te ne ugasim da postojiš jet si kancer društva. Pa ga mami stavljaj u usta. Jer očigledno iz takve porodice potičeš - piše u poruci jednoj, a drugoj:

1 / 9 Foto: youtube/printscreen

- Nećemo ti i ja da pričamo. Objasnićeš nadležnim organima i zašto konstantno vršiš intetnet nasilje, ugasiću te zbog toga. A za pokušaj silovanja, idemo na sud. Misliš da me podj**avaš? Ne dečko, ti si samo jedna p**kica koja je nevolji plaćala mir svoj. Smiri se i opusti se, smišljaj laži za izjavu. A ja ću javno reći ko si, sa svim dokazima - napisano je u porukama.

- Zašto bih to radio? Preglupa stvar da kažete da sam ja silovao, ali hoće da mi pakuju to - istakao je Baka nakon toga i otkrio da će da ide na sud sa Mitrovićem.

- Nisam imao osnovu da tužim čoveka, dok nije objavio da sam ubica. Možemo da imamo javno suđenje, kao Džoni Dep i Amber Herd - poručio je on.

Šta će mu Željko odgovoriti, ostaje da vidimo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.