KONAČNO OTKRIVEN IDENTITET: Ovako izgleda žena Olivera Mandića, upoznali su se u klubu kod Džeja! (FOTO)
Maja Mandić Mandić, Foto: Dragana Udovičić

supruge poznatih

KONAČNO OTKRIVEN IDENTITET: Ovako izgleda žena Olivera Mandića, upoznali su se u klubu kod Džeja! (FOTO)

Ipak, u početku nije sve bilo lako, pre svega, jer Olivera njeni nisu sjajno prihvatali

Objavljeno: 11:57h

U braku su preko 20 godina

Intrigantan, ekscentričan, originalan… Tokom svoje duge karijere muzičar Oliver Mandić privlači pažnju muzičkim hitovima, ali i autfitima i ponašenjem. I njegov ljubavni život liči na neki film.

Oliver je danas preko 20 godina u braku sa suprugom Majom. Kako je priznao, ispostavilo se da je sve vreme tragao za ženom kao što je ona, ali ta sudbinska ljubav mu se desila tek u 42. godini. Upoznali se u klubu kod Džeja. Da je Maja prava, znao je čim je ugledao. Baš tada ju je odmah i – zaprosio.

“Upoznali smo se u klubu Bombo, koji je ranije držao DŽej. Došao sam sa ekipom i četiri, pet devojaka. Otišao sam do šanka da kupim cigarete baš kad je ona sa drugaricama ulazila u kafić. Istog trenutka prišao sam joj i upitao je: Odakle si? Pogledala me je i kroz smeh odgovorila da je iz Hercegovine. Zamolio sam DŽeja da isključi muziku, kleknuo dole i zaprosio je pred 500 ljudi“, otkrio je Oliver. Kaže kako je sve delovalo idealno, pa su njih dvoje odmah dogovorili da se vide sutradan.

Ali…

“Ona se, naravno, nije pojavila. Jurio sam je četiri godine i na kraju uspeo da je odvedem kod matičara. LJubav je čudo. Kraljevi su zbog nje skidali krune s glava, a ne ja kome su samo ljubav i muzika potrebni“, rekao je Oliver.

Tašta nije htela da ga vidi. Ipak, u početku nije sve bilo lako, pre svega, jer Olivera njeni nisu sjajno prihvatali.

„Tašta nije htela ni da čuje za mene. Zvala me je i preko telefona sasula sijaset uvreda na moj račun, dok su njena braća vrebala priliku da me prebiju. Ali iako su jedva pristali na naše venčanje, ja sam od Maje tražio da potpiše predbračni ugovor, kao u američkim filmovima. Ona je otišla i sve ispričala mojoj majci, koja joj je nedvosmisleno zapretila: Slušaj, dete moje, ako to uradiš, nemoj više da mi dolaziš. Da sam tvoja majka, ja bih ga premlatila. I, naravno, njena reč bila je presudna“, otkrio je Oliver.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

On je govorio i o tome ko u njihovoj kući vodi glavnu reč.

„Nemam ja takvih problema. Maja vodi kompaniju i biznis, ona brine o svemu. Ja samo sviram, slušam muziku i jedem najbolju klopu na svetu koju mi, naravno, ona sprema. Verujem da sam jedini muškarac u Beogradu kome žena peče hleb. Pravi ga u električnoj pekari od crnog brašna i raznih žitarica.“

A da li on ponekad nešto skuva?

„Nikada nisam ni pokušao, ali zato ona to savršeno radi. Menja sijalice, angažuje majstore, vodi lokale, ide u nabavku, tako da sam ja baš kao paša.“

Međutim, priznao je da je jako pažljiv prema njoj.

„Nas dvoje smo 24 časa zajedno. Držimo se za ruke, šetamo satima pored mora u Igalu i Herceg Novom… Ranije to nisam mogao ni da zamislim“, kazao je svojevremeno.

Pritom, Oliver je pre par godina sagradio kuću na Tari na jezeru Zaovine, na imanju koje je nasledio od dede. Tamo uživa, daleko od gužve.

„Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti.“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.