GOCA TRŽAN U NIKAD VRELIJEM IZDANJU: Fotka sa palube broda zapalila Instragram! (FOTO)
Goca Tržan, Foto: Youtube

VRELO LETO

GOCA TRŽAN U NIKAD VRELIJEM IZDANJU: Fotka sa palube broda zapalila Instragram! (FOTO)

Tržanova je podelila na Instagramu fotografiju sa palube jedrenjaka, pri čemu je na sebi nosila široku tuniku i šešir

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan se po mnogo čemu razlikuje od svojih koleginica, a ispod njenih video zapisa na Jutjubu je najčešće moguće pročitati komentare u kojima je hvale jer govori o tabu temama i jasno i glasno iznosi činjenice koje mnogi prećutkuju i zataškavaju.

Koliko je posebna i svoja Goca je pokazala i poslednjim fotografijama sa letovanje budući da nije, poput svojih koleginica, pozirala u isuviše oskudnim kupaćim kostimama, u provokativnim pozama.

Naime, Tržanova je podelila na Instagramu fotografiju sa palube jedrenjaka, pri čemu je na sebi nosila široku tuniku i šešir.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram/gocatrzan

"E, bravo ti ga, Goco, kakvo je ovo osveženje videti ženu koja je zaista pošla na letovanje, a ne u lov na bogate dede i sponzore. Tvoje koleginice se izoperišu da su više nalik na žene iz filmova za odrasle, obuku kupaće za koje bi žene bilo sramota i kod kuće samo za muža da nose, a na sve to se napuće i istrte, a posle se čude što ih doživljavaju kao prijateljice noći. Ti si, Goco, svetao primer u moru tih baraba", glasi samo jedan komentar koji je pobrao mnoštvo lajkova na Tviteru.

Bonus video:

03:26

GOCA TRŽAN POSLE MNOGO GODINA OTKRILA PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA TAP 011

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.