RAZVOD RODITELJA IH JE SLOMIO: Pogledajte kako izgledaju deca poznate glumice Jelene Jovičić, PRAVI ANĐELI
Jelena Jovičić, Foto: Instagram printscreen/dzajlina_dzovajcik

Na koga liče?

RAZVOD RODITELJA IH JE SLOMIO: Pogledajte kako izgledaju deca poznate glumice Jelene Jovičić, PRAVI ANĐELI

Glumica hrabrim koracima korača kroz život nakon dva emotivna kraha kroz koje je prošla, a pored snage koju je nalazila na daskama koje život znače ona priznaje da joj najviše prija uloga majke.

Objavljeno: 14:59h

Deca Jelene Jovičić daju joj najjači vetar u leđa i snagu da pregura sve teške momente i životne izazove, a da je super mama koja se neumorno trudi da im ulepša svaki trenutak, možemo zaključiti iz njenih objava koje sa pratiocima deli na društvenim mrežama.

- Nema te sile, te osobe, tog posla i tih para koji mogu nadomestiti ljubav između roditelja i njihove dece. To je Bog tako uredio, da i onaj ko u Boga ne veruje, to i oseća i zna. E sad pošto to znamo, treba poređati prioritete. Dakle prvo deca i porodica, dom i u domu ljubav i poštovanje, pa onda sve ostalo, potpuno nebitno kojim redosledom, kako kome odgovara - stavila je Jelena kao opis fotografije svojih naslednika uz nezaobilazno srce.

1 / 6 Foto: Instagram

Preslatki mališani u šarenim odevnim kombinacijama i sa zadovoljnim osmesima na licima, pobrali su brojne simpatije korisnika društvenih mreža, a Jelena je još jednom stavila do znanja da joj je porodica iznad svega.

Talentovana glumica je veliku prašinu u javnosti podigla kada je stavila tačku na svoj drugi brak koji je trajao 7 godina, a u više navrata isticala je da su osim nje koja je veoma emotivno doživela ovaj životni poraz, njenoj deci, sinu Matiji iz prvog braka i ćerkici koju je dobila sa Sašom Vujisićem, Anđeli razvod veoma teško pao.

- Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki, ima 13 godina, i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati - otkrila je Jelena Jovičić koja se svojski trudi da njena deca ne skidaju osmehe sa lica, a poslednja objava Mateje i Anđele koju je objavila raznežila je njene virtuelne prijatelje.

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.