"AKO ŽENA RADI ZA 500 €, MUŠKARAC MORA ZA 5.000!" NOVA JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA IZ SE*SI SANDRE! (VIDEO)
Seksi Sandra, Foto: Print Screen Youtube/Farma TvPink

hit

"AKO ŽENA RADI ZA 500 €, MUŠKARAC MORA ZA 5.000!" NOVA JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA IZ SE*SI SANDRE! (VIDEO)

Seksi Sandra šokirala snimkom na mrežama

Objavljeno:

Pevačica Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra šokirala je svojim stavom o muško-ženskim odnosima o kojima je pričala na društvenoj mreži Tik Tok.

Naime, ona je izjavila da je samo bitno da muškarac zarađuje trodublo više od svoje partnerke, kao i da ''dobre ribe'' zaslužuju bogate muškarce.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Ovaj njen stav je izazvao bes javnosti, te su krenule uvrede na njen račun, pa je ona pokušala da se opravda, ali joj to nije uspelo.

- Ja svakako radim i žena svakako treba da radi. Nisam pristalica toga da ne radi treba da ima svoju platu. Htela sam da kažem da, ako žena radi za 500 evra platu, muškarac mora da radi za 3.000, za 5.000 evra. Mora da ima više od žene. Druga stvar, ako birate devojke koje su dobre ribe, u koje je uloženo, u smislu da su negovane, da idu svake nedelje kod frizera, na pedikir, manikir, koja je ugradila silikone, brine o svom licu, koja nosi skupu garderobu, s takvom ženom morate da se nosite. Znači, muškarac mora da ima pare za takvu ženu, u suprotnom, nemojte ni da je gledate. Hvala, prijatno - rekla je Sandra.

Bonus video:

04:37

Pešić o Nedoviću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.