PROLAZNIK OSTAVIO ŠOK PORUKU JOVANI JEREMIĆ, ONA ODMAH BESNO ODREAGOVALA: Udarili joj n "člana" PORODICE, ŠOK!
Jovana Jeremić, Foto: TV Pink printscreen

SKANDAL

PROLAZNIK OSTAVIO ŠOK PORUKU JOVANI JEREMIĆ, ONA ODMAH BESNO ODREAGOVALA: Udarili joj n "člana" PORODICE, ŠOK!

Voditeljka se odmah oglasila

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić je, između ostalog, poznata i po jasno definisanim stavovima koje glasno iznosi u javnosti, čak i onda kada se mnogi ne slažu sa njom i napadaju je zbog istih.

Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

Koliko je principijelna, Jovana je dokazala time što nije odustala od automobila koji vozi, iako sasvim sigurno može da pazari skuplji, na šta se osvrnula i kada je na njemu pronašla zakačenu karticu od strane čoveka koji kupuje automobile.

Jovanina panda
foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

- Dakle, najviše mrzim kad mi stavljaju ovo "Kupujem auto". Prvo me prozivaju što vozim "pandicu" od 2.000 evra, a nakon toga hoće da mi kupuju auto. Ljudi, ne prodajem "pandu". "Panda" se ne prodaje da mi neko dođe i ponudi 100.000 jer je "panda" sa mnom proživela najteže momente u životu - poručila je Jeremićeva putem društvenih mreža.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

- Ona ostaje u nasleđe porodice Jeremić i nikad, nikad je neću prodati. "Panda" nema cenu. "Panda" nije na prodaju. I kada dođe limuzina, "panda" ostaje u porodici. Nikad je neću dati. Ide u penziju, zasluženu i bogatu. Ja nikada ne zaboravljam prijatelje sa početka - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.