ĆERKA ANICE DOBRE NAPRAVILA SCENU NA SOPSTVENOM VENČANJU: Odbila da uradi JEDNU STVAR, gosti ostali ŠOKIRANI!
Foto: Instagram

veliki šok

ĆERKA ANICE DOBRE NAPRAVILA SCENU NA SOPSTVENOM VENČANJU: Odbila da uradi JEDNU STVAR, gosti ostali ŠOKIRANI!

Glumica Anica Dobra, čini se, nikada nije lepše izgledala, niti je bila srećnija. Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu sivu haljinu, biserne minđuše i maramu na glavi u nijansi toalete

Objavljeno:

Tokom venčanja Mine Sovtić, ćerke glumice Anice Dobre, dogodila se neočekivana scena koja je šokirala sve zvanice.

Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, danas je sklopila crkveni brak sa partnerom Lukom Nikolićem. Glamurozno venčanje održano je u Beogradu, a sve je ličilo na pravi kraljevski skup.

Glumica Anica Dobra, čini se, nikada nije lepše izgledala, niti je bila srećnija. Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu sivu haljinu, biserne minđuše i maramu na glavi u nijansi toalete.

Ipak, jedna situacija je začudila mnoge. Naime, zbog haosa koji se vrlo brzo napravio na venčanju, zbog velikog broja znatiželjnih koji su došli da vide kako sve izgleda, Mina se iznervirala, te je pred svima negodovala zbog onog što vidi.

1 / 5 Foto: Instagram

Mina nije htela da baca bidermajer, dok su se gosti smejali. Glumci su dobacivali: "Ništa, devojke, drugi put", da bi se kroz koji minut venčanje nastavilo po planu.

Zanimljivo je da je Minu iz crkve izvelo šest devojčica koje su bile obučene u belo. Odmah iza njih hodala je Anica koja se sa osmehom na licu pozdravljala sa zvanicama.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.