KRALJICA NARODNE MUZIKE OTVARA NOVU SEZONU EMISIJE "SCENIRANJE": Gledajte ispovest Snežane Đurišić od 20.00
Foto: Kurir

svaka čast!

KRALJICA NARODNE MUZIKE OTVARA NOVU SEZONU EMISIJE "SCENIRANJE": Gledajte ispovest Snežane Đurišić od 20.00

Treća sezona omiljene zabavne emisije Sceniranje počinje večeras u dobro poznatom terminu od 20 časova, a prva gošća u novom ciklusu je jedna od najvećih zvezda narodne muzike Snežana Đurišić.

Objavljeno:

Ova dama je, kako tvrde poznavaoci narodne muzike, među najtalentovanijim estradnim zvezdama na našim prostorima, a u svojoj karijeri dugoj više od 40 godina, imala je brojne hitove koji su obeležili odrastanje čitavih generacija.

Jesen na Kurir televiziji počinje Sceniranjem, a u prvoj epizodi novog ciklusa popularna pevačica otvoreno govori o sebi, svojim usponima i padovima i odgovara na mnoga pitanja iz privatnog života i karijere. Sudeći po prvoj gošći, opravdan je entuzijazam voditeljki Ljiljane Stanišić i Vanje Camović koje najavljuju ekskluzivne ispovesti i nepoznate detalje iz života velikih imena, koja do sada nisu imale priliku da ugoste.

sceniranje
foto: Kurir

Gledajte Sceniranje svake nedelje od 20 časova na Kurir televiziji! Očekuje vas još više zabave, ekskluzivnih priča i mnogo iznenađenja na koja ste navikli u emisiji o najpopularnijim ličnostima domaće javne scene.

Kurir televizija se za samo dve godine pozicionirala kao najgledaniji kolažni kablovski kanal u kablovskim sistemima u kojima je dostupan.

I u predstojećoj sezoni ostajemo najbrži i najaktuelniji, a od ponedeljka, 5. septembra, očekuju vas značajne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija.

Nova zabavna emisija Pusti brigu nedeljom popodne

sceniranje
foto: Kurir

Ljubitelje zabave obradovaće vest o novoj emisiji Pusti brigu, koja se emituje nedeljom od 13.00. Odabrani gosti, puno dobre muzike i priče iz svakodnevnog života nasmejaće i oraspoložiti celu porodicu. Šou vodi harizmatična glumica Suzana Petričević, koja se na duhovit način nosi sa svim životnim izazovima pokušavajući da nakratko ostavi brige po strani, a za pripremu nedeljnog ručka zadužen je šarmantni kuvar Dejan Šutanovac.

Centralni dnevnik traje duže i nudi više

sceniranje
foto: Kurir

Kada je reč o informativnom programu, najznačajnija novost biće produženo trajanje Centralnog dnevnika koji se emituje svakog dana od 18.55, a radnim danima traje čak sat vremena. Osim pregleda najnovijih informacija i događaja iz zemlje i sveta uključujući kulturu, zabavu i sport, centralna informativna emisija će analizirati najvažnije teme dana u razgovoru sa sagovornicima, a sve to uz uživo uključenje reportera sa terena. Centralni Dnevnik ostaje prepoznatljiv po kratkoj i dinamičnoj formi prezentovanja vesti.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.