VODITELJKA SLAGALICE PRIZNALA DA JE SA NAŠIM ČUVENIM GLUMCEM: Zvanično POTVRĐENA veza!
Foto: Instagram

šok

VODITELJKA SLAGALICE PRIZNALA DA JE SA NAŠIM ČUVENIM GLUMCEM: Zvanično POTVRĐENA veza!

Marija Veljković više ne samuje posle razvoda, pa je nedavno započela vezu sa Rastkom Jankovićem

Objavljeno: 17:20h

Popularna voditeljka Marija Veljković već neko vreme uživa u vezi sa glumcem, koji je najpoznatiji po svojoj vezi sa pevačicom Jellenom. Marija je naočigled brojnih posetilaca jedne kafane u centru Beograda razmenjivala nežnosti sa novim dečkom.

Marija Veljković više ne samuje posle razvoda, pa je nedavno započela vezu sa Rastkom Jankovićem.

Iako su se trudili da svoju vezu javno ne eksponiraju, voditeljka i glumac su se u poslednje vreme malo opustili, pa su tako ove nedelje viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani u centru grada, gde su se naočigled svih ljubili i grlili, ne obazirajući se na to da li će ih neko videti i uslikati zajedno.

- Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo - završava izvor Kurira sa lica mesta.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Marija je vezu potvrdila na Instagramu i to fotografijom sa izabranikom. Naime, kada su novinari voditeljku pozvali za komentar, odgovorila je da pogledaju njen Instagram profil gde je objavila zajedničku fotografiju.

Podsetimo, voditeljka Slagalice se nakon više od decenije braka razvela od Milana Milovanovića, sa kojim je ima troje dece. Ona se nedavno našla u centru skandala kada je kaskader Uroš Ćertić označen kao glavni krivac za krah njenog braka, a sa kojim je navodno bila u tajnoj vezi pola godine. Oni su naime, oboje živeli na Dorćolu, a vremenom su od prijateljstva postali nešto više.

Marija nikad javno nije htela ništa da komentariše o svom odnosu sa Ćertićem, dok je kaskader potvrdio da su njih dvoje bili u vezi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.