OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ADAKTAR! Sve IZNETO U JAVNOST, mnogi će ostati FRAPIRANI INFORMACIJAMA
Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

OVO NISTE ZNALI

OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ADAKTAR! Sve IZNETO U JAVNOST, mnogi će ostati FRAPIRANI INFORMACIJAMA

Nakon što je prošlog petka emitovana prva epizoda, na društvenim mrežama se vodi pravi mali rat po pitanju ponašanja članova ove porodice.

Objavljeno:

Pravu pometnju na javnom sceni izazvao je rijaliti o kontroverznoj porodici Adaktar ili “srpskim Kardašijanovima”, kako ih mnogi zovu. Njihova porodica koju čine “kralj obrva” Adam, njegova majka Alis, supruga Andžela i deca Azia, Aro i Arena svakog petka žive pred kamerama „Pinka“. Tu je i baka Nadalina, sestra Viktorija, tetka Vanja, ali i sestra od tetke Ara.

Nakon što je prošlog petka emitovana prva epizoda, na društvenim mrežama se vodi pravi mali rat po pitanju ponašanja članova ove porodice.

- S obzirom na to, kao što ste sami mogli da vidite, bili smo najgledaniji u tom trenutku. Mislim da je svaki utisak suvišan. Jako smo ponosni na ceo naš tim koji je učestvovao u stvaranju ovog novog projekta - kaže Adam koji smatra da im se popularnost koju su imali na društvenim mrežama samo uvećala ovim TV formatom.

Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

- Pošto smo već godinama popularni na društvenim mrežama, navikli smo na takvu vrstu pažnje kada se krećemo po gradu, ali se već odavno ne krećemo po tom istom gradu - tvrdi glavni akter.

Velike polemike se vode oko toga da li je Adam menjao identitet kada su ime i prezime u pitanju.

- Neke priče su definitivno ispričane. Evo, ponoviću još jednom, nadam se poslednji put: Ja sam Adam Adaktar, da li treba da vam pokažem ličnu kartu?

U ličnoj karti zaista stoji ovo ime i prezime, što ne znači da prezime, za koje se sumnja, nije menjao. On priznaje da mnogi pokušavaju, što zaposleni, što klijenti u njegovom salonu lepote da saznaju nešto više o rijalitiju.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

- Pa oni svakako probaju, ali se zna kada se nešto više saznaje o Adaktarovima, a to je petkom u deset na „Pinku“ - tajanstveno kaže Adam.

Da postoje nesuglasice među članovim ove porodice već smo mogli da vidimo pred kamerama, a kako je kada se one ugase, otkriva upravo glava porodice.

- Da li se svađamo? Pa mi se u stvari ne podnosimo, i samim tim nemamo vremena da se svađamo, u svom maniru odgovara Adam i otkriva kako je sarađivati poslovno sa najbližima.

- Savršeno, jer svako u svakom trenutku ima ovog drugog na oku, tako da su greške svedene na minimum.

Mnogi Adama Adaktara opisuju kao bahatog.

- Pre svega, potrebno je da definišemo reč “bahatost”, da bih mogao da se svrstam u te kalupe, što inače ne volim da radim. Ali, generalno, ako mogu o sebi da pričam u prvom licu, ja sam osoba koja voli da radi stvari kada to želi i tačno one stvari koje želi. Ako to nekome izgleda bahato, onda, ne znam šta bih rekao na tu temu osim - ja sam bahat, kaže on, kojem pripisuju i etiketu uobraženosti:

- Što bi moja direktorka rekla, ne prija svima dvorski vazduh. E sada, ko je na dvoru - shvatiće, ko nije - neće.

Adam Adaktar
foto: RTV Pink printscreen

Mnogo se polemiše o Adamovom bratu koji nije deo rijalitija i čije ime se čak ne spominje. On nije jedini koji nije deo ovog šou programa.

- Naravno da nisu svi hteli da učestvuju u tom rijalitiju, ali ko nije želeo, ni ne učestvuje u tom istom rijalitiju, kaže Adam.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.