KADA SE ALEKSA POJAVIO SVE ŽENE U SRBIJI SU SE ZALJUBILE U NJEGA: Danas ga ne bi prepoznale, NE LIČI NA SEBE
Foto: Print Screen Youtube

KO SE SEĆA?

KADA SE ALEKSA POJAVIO SVE ŽENE U SRBIJI SU SE ZALJUBILE U NJEGA: Danas ga ne bi prepoznale, NE LIČI NA SEBE

Godine 2007. i 2008. učestvuje na Beoviziji sa pesmama "Beli Grad" (2007) i "Beli Jablan" (2008) koju je otpevao u duetu sa Anom Štajdohar.

Objavljeno:

Današnje generacije verovatno malo više poznaju Aleksu i Petra Jelića - sledeću generaciju Jelića. Petar Jelić je sa 19. godina postao član benda YU grupe, a Petar je nećak Dragog i Žike, sin Radeta koji je početkom šezdesetih bio solo gitarista u sastavu Albatrosi.

A poznati baletan Aleksa Jelić sin je Dragog Jelića i srpski je pop pevač i umetnik. Muzikom i umetnošću počeo je da se bavi od najranijeg detinjstva. Isprva je naučio da svira violu i violinu, a potom se početkom 1999. preselio u Barselonu gde je počela njegova ljubav prema plesu.

Igrao je u Mladoj Kompaniji Instituta za Teatar "IT DANSA" kao i u Barselonskom Liceo. Tokom ovog perioda počeo je i da komponuje, što je za rezultat imalo nastanak više od 20 pesama kao rezultat saradnje sa grupom prijatelja-muzičara. Krajem 2006. vraća se u Srbiju i objavljuje album "U tami disko kluba".

Aleksa Jelić
foto: Print Screen Youtube

Godine 2007. i 2008. učestvuje na Beoviziji sa pesmama "Beli Grad" (2007) i "Beli Jablan" (2008) koju je otpevao u duetu sa Anom Štajdohar. Te 2008. godine zauzima drugo mesto, po glasovima publike i žirija, i dobija nagradu za najbolji scenski nastup. Bio je učesnik šoua koji se prikazivao na Prvoj srpskoj televiziji Tvoje lice zvuči poznato.

Aleksa Jelić
foto: Print Screen Youtube

Aleksa Jelić ima sestru Anu, pravu lepoticu koja nije poznata javnosti. Inače, Aleksa se ne stidi da pokaže lepše polovine iz njegove porodice, pa su njegovi pratioci na instagramu imali prilike da upoznaju i njegovu mamu, ali i drugu sestru Jelenu.

Ovih dana dosta se komentariše kako je Aleksa promenio svoj izgled, te ga mnogi ne bi prepoznali.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/aleksajelic

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.