POZNATE ATRAKTIVNE DAME ZA ESPRESO PROGOVORILE KAKVE SU DOMAĆICE: Koja od njih sprema zimnicu?
Foto: Privatna arhiva

POLAKO SE SPREMA ZA ZIMU!

POZNATE ATRAKTIVNE DAME ZA ESPRESO PROGOVORILE KAKVE SU DOMAĆICE: Koja od njih sprema zimnicu?

Da li opremaju špajz za zimu?

Objavljeno:

Još malo je ostalo do kraja leta. Mesec septembar nas sve podseća da početak školske godine, ali mnogim domaćicama ovaj mesec je važan i zbog pripremanja zimnice.

Nas je zanimalo kakve su domaćice poznate, mlade i atraktivne dame. Reč je o zvezdi "Granda" Aleksandri Tadić Cipki, zatim voditeljki Ani Radulović i sve popularnoj pevačici Barbari Bobak.

– Iskrena da budem, odlična sam domaćica. Neko sam ko zna sve da sprema od kuvanih jela do specijaliteta, ali biću iskrena, ne volim da kuvam. Mirče (Radulović) više voli da kuva i on mnogo više uživa u spremanju hrane, pa sam nekako više njemu prepustila da to što voli i radi. A što se tiče zimnice, moje mama i baka svake godine spremaju zimnicu, a ja tu zimnicu ne bih menjala ni za šta - otkrila je voditeljka Ana Radulović za Espreso.

– Kad hoću, umem da skuvam bilo šta, sem testa, pita i tako tih testastih stvari jer to ne podnosim da jedem, pa samim tim me ni ne interesuje da naučim da pravim. Međutim, kad se puno radi i kad je ovakva vrućina ne kuvam, ali preko zime volim, volim i kad kuća miriše na kuvanje - otkrila je Barbara Bobak za naš portal, a potom se osvrnula i na pripremanje zimnice.

– Što se zimnice tiče znam da napravim belolučane paprike, kisele krastavce, to sam naučila pomažući mami i babi, a nema tu neke preterane filozofije, svi tu prate neki određeni recept koji im je ostavila mama, baba, prababa... Tako da umem, pomognem mami kad treba, ali sad sama da ću praviti sebi-neću. A i što bih kad imam mamino haha? - bila je iskrena ova pevačica.

Aleksandra Tadić Cipka tvrdi da je kao domaćica brza i efikasna.

– Kada imam vremena da se bavim pripremom hrane, jako dobro sam organizovana i sve ide lagano i brzo. Volim da pripremam hranu kada imam vremena za to. Kad malo bolje razmislim - volim da kuvam jer to ne radim tako često. Neka bude da mi je to neki od hobija, opet kažem, kad mi vreme dozvoli, jer živim i više nego brzo - rekla nam je Cipka.

– E, za zimnicu stvarno nemam vremena. To bi mi bilo previše. Što se toga tiče, posetim festival zimnice u mom kraju u Koceljevi i tu se obezbedim. Tako je već godinama - dodala je Cipka na kraju razgovora.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.