DAMIJANO IZ MANESKINA IZAŠAO NA BINU BEZ GAĆA I POKAZAO KAKO MU IZGLEDA DEO TELA KOJI NE SME DA SE POKAŽE: Foto!
Foto: Profimedia

kakav šok

DAMIJANO IZ MANESKINA IZAŠAO NA BINU BEZ GAĆA I POKAZAO KAKO MU IZGLEDA DEO TELA KOJI NE SME DA SE POKAŽE: Foto!

"Mislim stvarno, Niki (misli se na Niki Minaž) može da simulira masturbaciju na bini, ali Viktorija iz Maneskina ne može da pokaže pokrivenu bradavicu? Zaista MTV?", glasio je drugi komentar

Objavljeno: 21:34h

Ako će se po nečemu pamtiti ovogodišnja dodela MTV VMA nagrada, onda je to svakako nastup italijanskog benda "Maneskin".

Oni su imali vreli performans, a njihov provokativan stajling sve je ostavio bez teksta! Kontroverzni pevač grupe, Damiano David, prevazišao je samog sebe, kada se sinoć pojavio na bini u kožnom tanga kostimu koji mu je otkrivao celu nagu zadnjicu!

1 / 2 Foto: Printscreen

Osim toga, pored njega je izdominirala i basistkinja benda, Viktorija De Angelis, koja je imala jednu dojku ogoljenu te je samo bradavicu sakrivao srebrni aksesoar u obliku srca.

Maneskinu se na bini desio i mali peh - kada je basistkinja ostala bez pomenutog aksesoara, međutim to je nije omelo, već je nastavila nastup sa potpuno nagom dojkom. MTV nije prekinuo prenos, ali su kamere bile prebačene na drugi kadar, zbog čega brojni fanovi negoduju na društvenim mrežama. Pojedini su mišljenja i da MTV treba da uputi izvinjenje Maneskinu što njihov spektakularan nastup nije preneo u celosti.

"Mislim stvarno, Niki (misli se na Niki Minaž) može da simulira masturbaciju na bini, ali Viktorija iz Maneskina ne može da pokaže pokrivenu bradavicu? Zaista MTV?", glasio je drugi komentar.

"Stvarno je sje*** da ste ih isekli samo zbog njenog topa. Čak niste ni prebacili kameru na druge članove benda, već ste ih u potpunosti cenzurisali. Nepošteno", glasio je treći.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.