SKIDALA SE U "FOLKU", A ONDA SKORO PA NESTALA SA SCENE: Evo šta danas radi Zvezdana Anđelković, PROMENILA SE!
Miljana Gavrilović, Foto: Instagram printscreen/miljana.gavrilovic

ISPLIVALO

SKIDALA SE U "FOLKU", A ONDA SKORO PA NESTALA SA SCENE: Evo šta danas radi Zvezdana Anđelković, PROMENILA SE!

Miljana Gavrilović otkrila i da li je ikada gajila emocije prema glumačkim partnerima

Objavljeno:

Mlada glumica Miljana Gavrilović nedavno je prošetala crvenim tepihom na Festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je premijerno prikazan film u kom tumači jednu od uloga, "Ala je lep ovaj svet".

Miljana Gavrilović
foto: instagram/printscreen

Tom prilikom se osvrnula na eksplicitne scene iz serije "Folk" o kojima su svi pričali i otkrila da li bi opet snimala takve scene.

"Snimala bih ponovo eksplicitne scene. Za mene bi svaka glumica koja ima otpor prema svom telu trebalo da se zapita da li je to zaista njen poziv. Mislim da se ne treba opterećivati oko takvih scena, ako ti se ponudi dobra uloga, treba imati poverenja u reditelja", rekla je glumica i otkrila da li se nekada desilo da gaji posebne emocije prema glumačkom partneru.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

"Nikada nisam imala emociju prema kolegi. Svi ljubavni glumački parovi ostvarili su bliskost mimo snimanja kada su se družili. Na samim snimanjima teško je da se to desi, glumci su se ispraksovali kada dođu na snimanje da odrade posao. Isto kao pevači kada se popnu na binu".

Bonus video:

04:35

PREMIJERNO PRIKAZAN FILM ALA JE LEP OVAJ SVET Miljana Gavrilović za Kurir TV: Drago mi je da su ljudi pozitivno reagovali

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.