MILICA BI OVE FOTKE SPALILA DA MOŽE! RANI RADOVI NAŠE PEVAČICE: Evo kako je nekada izgledala! (FOTO)
Milica Todorović, Foto: Instagram

zanimljivo

MILICA BI OVE FOTKE SPALILA DA MOŽE! RANI RADOVI NAŠE PEVAČICE: Evo kako je nekada izgledala! (FOTO)

Karijeru je počela veoma mlada, a od snova nije odustajala

Objavljeno: 09:34h

Milica Todorović druga je pobednica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ona je pobedu odnela kada je imala samo 15 godina, a nije ni slutila gde će je život odvesti.

Milica Todorović
foto: © ATA Images

Todorovićeva je danas jedna od najpopularnijih, ali i najduhovitijih pevačica na estradnoj sceni. Kada se prvi put pojavila na audiciji za takmičenje, ali i uopšte na televiziji, imala je samo 13 godina.

Milica je tada prošla audiciju i počela da se takmiči. Međutim, iste te godine je ispala u takmičenju ali je sebi zacrtala da će se prijaviti i sledeće sezone i tako je i bilo. Ambiciozna devojčica se prijavila i 2005. godine, kada je odnela pobedu.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen/Milica Todorović

Iako je tada još uvek bila maloletna, ona je "počistila" konkurenciju i trijumfovala. To joj je bio jedan od najlepših momenata u životu, ali priznala je da joj nije bilo lako.

- Tada su počele turneje sa kolegama koje su se takmičile u Zvezdama Granda. Bilo je jako naporno putovati gotovo svakodnevno ali mislim da je to blo jedno jako lepo iskustvo koje mi je omogućilo da dosta toga naučim i da se izgradim kao pevač i ličnost - ispričala je ona svojevremeno, pa dodala:

- Na tim putovanjima zbližila sam se sa kolegama. Najlepši momenat je, definitivno, kada otpevaš svoju prvu pesmu, a ona uz to bude veliki hit i album na koji sam čekala četiri godine. Meni su lepi momenti kad god čujem da narod peva moje pesme i kada imam uspešan nastup ili koncert.

Bonus video:

00:14

Milica Todorović izvela trbušni ples

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.