KRAJEM DEVEDESETIH JE DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Iza osmeha LEE KIŠ se krije tuga, OVO JE ISTINA O SVEMU!
Foto: © ATA Images

POTRESNO

KRAJEM DEVEDESETIH JE DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Iza osmeha LEE KIŠ se krije tuga, OVO JE ISTINA O SVEMU!

Lea iza svog prepoznatljivog osmeha krije bolnu priču koja je ostavila veliki trag i koju nikada nije prebolela.

Objavljeno: 21:07h

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki, Lea Kiš, već dugi niz godina je prisutna na našem medijskom nebu, a poznata je po svom vedrom duhu, osmehu i optimizmu kojim pleni.

Međutim, malo ko zna da Lea iza svog prepoznatljivog osmeha krije bolnu priču koja je ostavila veliki trag i koju nikada nije prebolela.

Naime, Lea Kiš danas je ponosna mama ćerke Sare koja je izrasla u pravu lepoticu, a malo je poznato da je u prošlosti doživela veliki udarac, kada je krajem devedesetih godina izgubila bebu.

Lea je o najtežim trenucima veoma retko govorila, a jednom prilikom otvorila je dušu i priznala da rane nakon teškog gubitka nikada nisu zarasle.

- Najsrećniji trenutak bio mi je kada sam na svet donela moju ćerku Saru, dok bol koji nikada neću pobediti i koji mi kao živa rana stoji na srcu jeste gubitak druge bebe za vreme bombardovanja. Nažalost, posle toga, Bog mi nije podario još dece. Tada sam prvi put osetila šta znači kada izgubite nekoga - rekla je Lea pre nekoliko godina za magazin Story, dodajući da se na svoj način nosi sa tim.

1 / 5 Foto: ATA IMAGES

- Retko kada se oslanjam na druge. Nisam plačljivica i ne tražim da me bližnji teše. Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovek sve sam mora da prebrodi. Nešto će naučiti, otpatiti, ali postaće bolji - istakla je Kišova uz zaključak:

- Mnoge životne faze su me navele da otupim ili ogrubim, ali kako je vreme prolazilo, shvatila sam da nema potrebe da se menjam. Zato sam, za svaki slučaj, napravila štit iza kojeg ostavljam sve zlonamerne ljude.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.