ŠTA ĆE MU REĆI ŽENA? Đuričko iz Amerike slao poruke OVOJ koleginici, SVE ISPLIVALO JAVNO, ŠOK! (FOTO)
Nikola Đuričko, Foto: Dragana Udovičić

ŠTA ĆE MU REĆI ŽENA? Đuričko iz Amerike slao poruke OVOJ koleginici, SVE ISPLIVALO JAVNO, ŠOK! (FOTO)

Hoće li mu Ljiljana oprostiti?

Objavljeno: 14:26h

Daleko od očiju javnosti i velke pompe 2002. godine otpočeo je brak Nikole Đurička i Liljane, tada Nešić. Par, koji se upoznao na snimanju filma "Kordon", na kom je Ljiljana radila kao producent, uskoro je svoju porodicu uvećao dobivši ćerku Nađu i sina Đorđa.

Nikola Đuričko
foto: Vladimir Sporčić

Sklad, mir, ljubav, podrška i oslonac prve su reči na koje mnogi pomisle kada se spomene brak Nikole Đurička. Dramski umetnik i njegova izabranica u širokom luku izbegavaju skandale, nikada se za proteklih 20 godina ništa ružno nije moglo pročitatati o njihovom odnosu, a to koliko su privrženi jedno drugome dokazali su svojevremeno kada su spakovali kofere i zarad napretka u karijeri glumca zajedno sa decom optutovali preko grane.

Život u Americi Nikolinom i Ljiljaninom odnosu dao je potpuno novu notu, dodatno su se zbližili i posvetili naslednicima. Glumac se iz inostranstva nekoliko puta oglašavao, a iz njegovih usta mogle su se čuti samo reči hvale za tamošnje uslove i to kako su se on i porodica snašli.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

S obzirom na to da sve ide svojim tokom i baš onako kako je bračni par zamišljao domaću javnost iznenadio je nedavni potez dramskog umetnika, a tiče se poruka i komplimenata upućenih koleginici u Srbiji putem "Instagrama".

Naime, Nikola je ispod objave mlade glumice Marte Bjelice stavio komentar koji su mnogi protumačili kao udvaranje. Na fotografiji nastaloj u Marakešu dramska umetnica pozira dok na glavi ima hidžab. Ispod vela vide joj se samo prekrasne zelene oči, što je, kako većina smatra, i navelo glumca da joj šaljivom, ironičnom rečenicom kaže koliko je zapravo lepa.

Nikola Đuričko
foto: Instagram printscreen

- Napokon da pokriješ to lice - napisao je Đuričko.

Da li je Ljiljana odmah ovo videla ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo a u kolikoj meri će ovaj postupak uticati na brak Nikole Đurička vreme će pokazati.

Bonus video:

02:07

KAD ČOVEK PADNE, MORA DA ZNA KAKO I DA USTANE Nikola Đuričko stigao na Festu, a evo šta kaže o povratku iz Amerike za Srbiju

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.