OVU TRAGEDIJU ĆE SRBIJA ZAUVEK PAMTITI: Vreme je stalo kada su PUCALI u brata Aleksandra Sofronijevića!
Foto: Printscreen Youtube

jezivo

OVU TRAGEDIJU ĆE SRBIJA ZAUVEK PAMTITI: Vreme je stalo kada su PUCALI u brata Aleksandra Sofronijevića!

Aca je snimao emisiju kada ga je zatekla ta vest. Bio je šokiran, ali i dovoljno pribran da odmah kontaktira porodicu kako bi saznao o čemu se radi. Srećom, njegov brat brzo se oporavio

Objavljeno:

Aleksandar Sofronijević, poslednjih godina najtraženiji harmonikaš na ovdšanjoj sceni, već mesecima je u srećnoj vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a mnogi im predviđaju i skori odlazak pred oltar. Par provodi leto na Crnogorskom primorju, gde im društvo prave i njegovi roditelji Milena i Radovan.

Iako je prilično tajanstven kada je reč o privatnom životu, nedavno smo saznali da popularni muzičar ima i brata. Doduše, ne rođenog, već od tetke. Zove se Srećko, a javnost i mediji na njega su obratili više pažnje nakon nemilih događaja na Kosovu prošlog leta, kada je bio teško ranjen. Kada je tamošnja policija otvorila vatru na Srbe koji su se okupili u Zvečanu, Srećko je dobio metak u leđa i završio u bolnici.

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen/acasofro

Aca je snimao emisiju kada ga je zatekla ta vest. Bio je šokiran, ali i dovoljno pribran da odmah kontaktira porodicu kako bi saznao o čemu se radi. Srećom, njegov brat brzo se oporavio.

Srećko ima 37 godina i živi u Zvečanu. Posle ovog događaja simpatični harmonikaš, koji je rođen u Kraljevu, otkrio je da je zapravo vodi poreklo sa Kosova.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.