VELIKI SUKOB VENDI I NOVINARKE ESPRESA ZBOG PRAJDA: "Koji, bre, ponos, zamislite da vojnici idu i vade onu stvar!?"
Milica Stanimirović, Foto: Kurir

žestoko

VELIKI SUKOB VENDI I NOVINARKE ESPRESA ZBOG PRAJDA: "Koji, bre, ponos, zamislite da vojnici idu i vade onu stvar!?"

Naša novinarka joj je doslovno zapušila usta

Objavljeno: 17:41h

Gošće zabavnog sata Pulsa emisije kod autora i voditelja Ivana Gajića bile su pevačica Vesna Vukelić Vendi i novinarka Milica Stanimirović, koje su govorile o Prajdu i sukobile mišljenja.

- Parada ponosa...Pa zamislite sad kada bi vojnici išli i vadili onu stvar kao što sad na paradi treba da rade i mlatili tako. Nisam ja izmislila taj naslov - počela je Vendi.

1 / 4 Foto: Kurir

Na to je Milica Stanimirović dodala da Prajd ima veliki politički uticaj.

- Ali, Parada ponosa ima veliki politički uticaj, pre svega. Misli se na to ja sam to što jesam i ponosim se time - rekla je novinarka Milica Stanimirović, novinarka Espreso portala.

- Ali ko te ugrožava? Moji prijatelji su gejevi, moji fanovi su gejevi, ja sa njima bolje sarađujem nego sa heteroseksualcima. Oni su maksimalno ispoštovani. Njima ja dajem veću ljubav nego sa nekima koji su drugog opredeljenja. Zaista je tako. Maksimalno su ponosni. Na koji ponos se misli? - upitala je Vendi i dodala:

03:16

Vesna Vukelić Vendi o Prajdu

- Oni imaju ponos, imaju identitet, poštovanje. Niko nikome ne drži sveću. Ovde je stvar da ne mogu da budu izmanipulisani od strane globalista. I da se sa njima maše, a da se sa njima veliko parče kolača deli. Šalje se jedna druga poruka, a oni su trojanski konj. Urušava se sistem vrednosti, koji se zove porodica - rekla je Vendi.

Bonus video:

02:05

BESNI ESTRADNI RAT! Vendi najstrašnije isprozivala Seku Aleksić: ONA JE KLASIČNI JUDA! Pogledajte šta je sve rekla o pevačici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.