NIKOLINA POČINJE DA RADI, A EVO I ŠTA: Udovica posle TRAGEDIJE okreće novi list!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

šok

NIKOLINA POČINJE DA RADI, A EVO I ŠTA: Udovica posle TRAGEDIJE okreće novi list!

Malo ko zna za ovo

Objavljeno:

Nikolina Pišek (46), nakon nekoliko godina pauze, ponovno će se naći ispred kamera, a kako su na društvenim mrežama objavili, na Una TV vodiće emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

- Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko nas - naglasila je Nikolina.

Podsetimo, Pišek je na HRT-u vodila emisiju 'Glamour Caffe', a nakon njenog ukidanja, s Marijom Petrekovićem je vodila zabavnu emisiju 'Shiptza.

Pojavila se čak i u jednoj epizodi popularne TV serije 'Bitange i princeze', a učestvovala je i u HRT emisiji 'Ples sa zvijezdama'. Tada joj je plesni partner bio Ištvan Varga.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/nikolina_pisek

Osim toga, vodila je i emisije 'Operacija trijumf', 'Farma', 'Red Carpet Light' i 'In Magazin' s kolegicom Miom Kovačić. Godine 2012. preselila se u Beograd jer je dobila angažman na TV Prva u emisiji 'Sama u tami'.

Godinu posle, udala se Vidoja Ristovića, koji je preminuo 8. maja 2022. a čini se da se Nikolina nakon smrti supruga odlučila da nastavi voditeljsku karijeru.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.