POBEDILA KANCER 2 PUTA, PEVAČICA OTKRILA JEZIVE DETALJE: "Posle terapija sam odlazila na svirke da PEVAM!"
Bojana Barjaktarević, Foto: Printscreen/nikadnijekasno

teško je

POBEDILA KANCER 2 PUTA, PEVAČICA OTKRILA JEZIVE DETALJE: "Posle terapija sam odlazila na svirke da PEVAM!"

"Nikada nisam ležala kuči i sažaljevala se"

Objavljeno:

Pevačica Bojana Barjaktarević trostruka je pobednica takmičenja u emisiji “Nikad nije kasno”, a nedavno je otkrila sve o svojoj borbi s kancerom koji joj je prvi put dijagnostikovan 2017. godine.

Bojana Barjaktarević
foto: PROMO

Bojana je teško primila vest da ima rak dojke, ali kako kaže, rešila je da se bori. Nakon što joj je 2017. godine dijagnostifikovan rak na levoj dojci, pevačica je psihički pala, ali samo nakratko. Iako je pobedila maligni karcinom, 2019. pojavile su se metastaze u predelu pazuha.

– Sve je to život, nisam ni prva, ni poslednja- pravdala je tada nezavidnu situaciju u kojoj se našla i otkrila da je psihička borba u njoj trajala samo sedam dana.

– Rekla sam sebi da nema predaje. Mora normalno da se živi i radi, a biće kako Bog kaže- izjavila je svojevremeno pevačica koja se dostojanstveno nosila sa činjenicom da joj ponovo predstoji borba sa opakom bolešću.

1 / 3 Foto: Printscreen/nikadnijekasno

Usledile su hemioterapije, gubitak kose i brojna odricanja, ali ona nije želela da se sažaljeva i predaje.

– Lekari su mi rekli da je metastaza pod pazuhom. Operacijom su mi otklonjene 24 žlezde, pa je usledila hemoterapija i eto, pozitiva me je spasila. Morate da se suočite sa tim i da se lečite. Slušam ja lekare, ali slušam i svoju intuiciju. Nikada nisam ležala kuči i sažaljevala se. Ja sam posle prve hemoterapije otišla na svirku da radim. Mene je doktor pitao da li sam normalna, ali ja nisam želela da razmišljam o tome več da budem sa ljudima i radim – objašnjava svoju borbu koja je bila neminovna. Ipak, ona se do dana današnjeg nije završila. Opaka bolest zahteva redovnu kontrolu, te danas ništa ne prepušta slučaju.

– Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati. To nije tajna nikakva, žene treba i moraju da pričaju o tome. To je jedini način da se i prevaziđu neke stvari – istakla je Bojana koja je pobedom u “Nikad nije kasno” dosanjala svoje davnosanjane snove da bude jedna od najtraženijih pevačica. Danas, kada je borba za zdravlje daleko iza nje, živi gotovo drugi život, a cena nastupa odavno je skočila.

Bojana Barjaktarević
foto: Printscreen

– Nastupi i cena istih je skočila za duplo. Negde od polovine takmičenja je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kod kuće ni ne boravim, jedva sastavim dva dana u toku nedelje da mogu da odmorim. Radim najviše privatna veselja i to je moj teren. Zadovoljna sam, volim svoj posao i velika je medijska ekspanzija nakon pobede u “Nikad nije kasno“ – zaključila je pevačica.

Bonus video:

00:55

NEOBIČAN SUSRET DEDA MRAZA I NADE MACURE: Kakav poklon očekuje najpoznatiju dokorku u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.