"SRAM GA BILO, BEZOBRAZAN JE!" Komšije BESNE zbog poteza našeg PEVAČA, RAZVEZALI JEZIK o njemu i imaju ŠOK TVRDNJE
Foto: Filip Plavčić

HAOS

"SRAM GA BILO, BEZOBRAZAN JE!" Komšije BESNE zbog poteza našeg PEVAČA, RAZVEZALI JEZIK o njemu i imaju ŠOK TVRDNJE

Komšije nemaju lepo mišljenje o Kebi!

Objavljeno:

Rodna kuća pevača Dragana Kojića Kebe nalazi se u Loznici, a kako su komšije sada otkrile, tamo navodno godinama ne dolazi

Komšije nemaju lepo mišljenje o Kebi, jer je pevač navodno zapustio imanje koje je nasledio od roditelja.

- Kebu dugo nismo videli. Ovde je živeo do osamdesetih, međutim, kada mu je majka, koja je održavala čitavo imanje, preminula, slabo je dolazio. Mislim da posle njene smrti nije ni bio, što je strašno. Njegovi su se trudili da podignu veliku kuću, da mu ostave što više, ali on je bezobrazan i sve je to zapustio. Nije mogao ni kapiju jednu da stavi, da ogradi imanje s ulice. Sram ga bilo - počeo je priču jedan od komšija koji sa folkerom nije u dobrim odnosima.

Dragan Kojić Keba
foto: printscreen

- Imao je mnogo podstanara koji su održavali kuću i okućnicu, ali duže vreme nema nikoga. Nismo u dobrim odnosima, naljutio se što njemu nisam ponudio plac jer je želeo da se proširi. Sad, kada vidim kako se ponaša, dobro je što mu nisam prodao imanje. I on bi to prodao, kao i sve ostalo. Njemu je samo stalo do para i lickanja, ne interesuje ga koliko su znoja njegovi roditelji ovde ostavili dok su sve sagradili - dodaje komšija.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Kojić sa suprugom Oljom živi na Bežanijskoj kosi, u jednoj od čuvenih karingtonki. Kuća je od 330 kvadrata s bazenom i velikim dvorištem.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.