DRAGOCENA USPOMENA PORODICE RAŽNATOVIĆ: Retka fotografija Anastasije sa ocem Arkanom nikad viđena JAVNO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tužno!

DRAGOCENA USPOMENA PORODICE RAŽNATOVIĆ: Retka fotografija Anastasije sa ocem Arkanom nikad viđena JAVNO! (FOTO)

Otac Anastasije Ražnatović u srcu je pevačice svih ovih godina

Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan, mlađoj populaciji poznatiji kao otac Anastasije Ražnatović, tragično je nastradao dve godine od rođenja pevačice, što je u njenom srcu ostavilo prazninu. Tasi je tokom odrastanja očinska fugura vrlo nedostajala, te ne krije da i dalje vrlo pati što osim jedne slike nema mnogo uspomena na druženje sa pokojnim roditeljem.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Jednu sliku i priče iz prošlosti koje je mogla čuti od majke, bake, deke, tetke pevačica svakoga dana u svojim mislima oživljava ne bi li uspela makar na tren da se priseti Arkana, sigurnosti u njegovim rukama i topline očinskog poljupca, nažalost, koliko god se trudila to joj ne polazi za rukom, što njenom srcu nanosi veliku neizdrživu bol.

- Mnogo me boli što se ne sećam oca. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač. Ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti - rekla je ranije Anastasija.

Dragocena fotografija na kojoj otac Anastasije Ražnatović pozira sa pevačicom, svojom suprugom i sinom ovih dana kruži portalima i svedoči tome koliko su kao porodica bili srećni.

Bonus video:

00:16

Anastasija Ražnatović raznežila snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.